Organiczne związki chemiczne oddziałujące na receptory kannabinoidowe w mózgu.
Więcej informacji: Kannabinoidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 744 / 29 / 0
KeFaS pisze:
Tolerancja szybko wzrasta, kiedyś piłem ją w syropie to zaczynałem od jednej łyżki stołowej, a po kilku dniach, żeby zasnąć potrzebowałem trzech %-D
Może tabletki działają mocniej, nie wiem
Bo to się powinno brać doraźnie.
Spoiler:
Maybe the Chinese were using second class citizens as guinea pigs for the initial human trials of their new drugs.
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
  • 285 / 2 / 0
Tolerancja szybko wzrasta, kiedyś piłem ją w syropie to zaczynałem od jednej łyżki stołowej, a po kilku dniach, żeby zasnąć potrzebowałem trzech %-D
Może tabletki działają mocniej, nie wiem, ale nie mam zamiaru już tego kupować.
Bo to jest lek a nie sok! Ogólnie, hydro jest dobra - gdy używasz jej raz na 2 tygodnie.
Potrafi uśpić, ma świetne działanie antyhistaminowe i co najważniejsze: podbija KODE %-D
  • 1456 / 19 / 0
No dlatego napisałem, że tolerka wzrasta szybko, w domyśle było właśnie że do stosowania raz na jakiś czas.
Tyle że przy mocnych zaburzeniach snu jedna przespana noc na hydro często nic nie da, potrzeba czasu, żeby się przestawić i odpowiedniego trybu życia.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2466 / 16 / 0
Po UR144 jak kładę się spać nafazowany to zauważyłem że śpię około 3h i po tym czasie budzę się. Natomiast jak zaraz po przebudzeniu zasnę to lepiej zapamiętuje sen i to o wiele lepiej niż bym się na trzeźwo przebudził.

Dodam jeszcze że ten kanna coś powoduje z odczuwaniem głodu, czasem łapie gastro ale wystarczy coś zjeść i na długie godzinny nie jesteś głodny, a jak nie złapie gastro to też możesz zapierdalać i jeść się nie chce.
Ostatnio zmieniony 07 października 2012 przez White_Power, łącznie zmieniany 1 raz.
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.