Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 840 / 26 / 0
Uwierz mi na słowo ze żony narkomanów mają przejebane ! :)
Mam sporo kolegów po fachu którzy są żonaci i wiem co mają z nimi jego żony (te które jeszcze przy nich są , od większej liczby rzecz jasna odeszły)
Nic w tym ciepełku nie ma , co z tego ze mąż wróci do domu przed nocą położy się i pójdzie spać ( o ile zadbał zeby mieć towar) nawet taka żona nie ma z Ciebie pożytku bo Ci się ruchać nie chce %-D Ale nie chodzi juz o to , obudzi się taki osobnik i ostatnie pieniądze zabierze dzieckaowi ze skarbonki zeby się tylko zaleczyć a dziecko go widzi pare godz w domu bo przez większość dnia go nie ma i wraca tylko się przekimać i z rana spowrotem to samo .
Ajj szkoda gadać normalnie i pisać o tym , na takie akcje się napatrzyłem przez ten okres ćpania ze głowa mała.. To jedynie mały wierzchołek góry lodowej. Najbardziej łagodny .
Dojdziesz do tego jak naprawde bedziesz użależniony i przezyjesz to na własnej skórze , osobiście nie polecam Ci tego i nie życze :) Ale decyzja rzecz jasna w Twoich rękach
Każdy narkoman który jest/był ostro wjebany w here C powie Ci to samo . Oczywiście jeśli nic nie będzie potrzebował od Ciebie :) Bo jeśli bedzie coś chciał to i tak to zdobędzie i tak Cię zmanipuluje ze uwierzysz mu w kazde jedno słowo :) Tacy jesteśmy :)
pozdro
Uwaga! Użytkownik czarny3211 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 11 / / 0
A jakieś rady pt. "Jak nie wrócić do nałogu będąc w związku z trzeźwą osobą?". Bo już (brzydkie słowo) nie wyrabiam - na czysto dwa lata, jak popłynę - odejdzie. Gorzej tylko, że samej sobie wmawiam, że nie takie bajki się wciskało i że to "tylko raz" i nic nie znaczy.
Jednak, k..rwa, sama trzeźwość nie wystarcza żeby nie chcieć poczuć "tego" jeszcze raz. Jak przypadkiem ogień przysmali łyżkę podczas gotowania przez parę godzin przewalam szuflady z głupią nadzieją, że z nienoszonych szmat wypadnie znajome sreberko. Taki moment chyba nadchodzi dla każdego.
  • 141 / 2 / 0
a jesteś chłopakiem czy dziewczyną? na koncie masz napisane chłopak a piszesz jak dziołcha
że samej sobie wmawiam,
. Musisz SAMO się określić %-D dopiero wtedy można udzielać rad.

Bo dla faceta albo niewiasty inna rada;)
Uwaga! Użytkownik Alkoloid Papcio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Jeśli on jest heroinistą, to w ogóle odpuść sobie taki związek. Zamęczy Cię psychicznie.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
@up - Napisałbym dosadnie co sądzę o twojej wypowiedzi, ale ze względu na kompetentnego i 100% warna odpuszczę " ciepłe słówka "

Nie wiązać się z byłymi Helupami, alkusami i innym menelstwem bo prędzej czy później wrócą do ćpania/chlania i tak wam spierdolą życie że się nie podniesiecie :wall:

Tak bardziej na serio teraz, szczęścia życzę :*)
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Do mnie byś coś napisał? To pisz, od tego jest forum. Ja przeżyłem takie związki i mówię z własnego doświadczenia.
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1196 / 10 / 0
Ja też taki związek odradzam, ale niestety koleżanka nie rozumie, jak jej przemówić? Pewnie przeczyta i On i Ona tego posta...

Mówi po prostu, że go kocha. No rozumiem, Tyle, że on bardzie kocha opioidy.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 187 / 2 / 0
@69plateau - Tak do ciebie bym napisał.

Czy jakieś posty zostały napisane i usunięte, których ja nie przeczytałem? Jeśli nie to mowa o gościu, który nie ładuje od 15 lat i skoro 15 wytrzymał, to może wytrzymać i kolejne 50 nie? Jeśli by to był Alkus to bym sam odradzał, ale takich jak on co rzucają helupę w pizdu bez powrotu jest % w ciul więcej i nikogo kto brał hel niemożna traktować stereotypowo.

Tutaj mógłby się wypowiedzieć porucznik i myślę żę trochę racji by mi przyznał :old:
Uwaga! Użytkownik sportowiec89 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1951 / 15 / 0
Możliwe, jednak dla mnie dalej jest helupiarzem. Nie zaufałbym takiej osobie do końca. Zbyt dużo z takimi przeszedłem.
  • 187 / 2 / 0
Każdemu należy się druga szansa, a myślę że po tylu akurat jest szansa że się uda. Skoro laska jest pewna i bardzo kocha, a on ogarnia temat w 100% i kocha tak samo to nie powinien jej skrzywdzić. Po takim czasie wie do czego doprowadzi ten jeden strzał, takich ostatnich miał już pewnie kilka i wie że na sportowo mu nie wyjdzie. Co innego 23 latek co po 5 latach jest od roku czysty, a co innego gość po 40 który już kiedyś stracił wszystko i nauczył się na WŁASNYCH błędach. Jednak przećpany czy nie, to z wiekiem doświadczenie przychodzi, sam widzę po sobie jaki byłem rok temu, a teraz zmian o prawie 180 stopni :-) Dlatego uważam że ćpanie powinno być dozwolone tak od 22/23 roku życia najwcześniej, tak samo alkohol.
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Dopalacze rozsyłali paczkomatami. Handlowali narkotykiem "zombie"

Patent na "bezpieczną" dystrybucję środków psychotropowych opracowała ukraińsko-polsko-białoruska grupa przestępcza. Mężczyźni magazynowali, sortowali, a następnie rozsyłali do paczkomatów środki psychotropowe. W ramach śledztwa nadzorowanego przez Prokuraturę Rejonową w Pruszczu Gdańskim zatrzymano 8 mężczyzn i zabezpieczono flakkę o wartości miliona złotych.