Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 550 / 3 / 0
Koleżanka ma jakiś poważny konflikt wewnętrzny zagrzebany głęboko w podświadomości. Omdlenie, jak i również stan psychotyczny są reakcją obronną na jego dopuszczenie do świadomości. Jeśli chcesz mogę dać Ci kontakt do czeskiego psychiatry, ucznia prof. Grofa. Nazywa się Milan Hrabanek. Dobrze mówi po Polsku, trochę gorzej pisze, ale nie jest trudno się porozumieć. Prowadzi warsztaty grupowe jak i również sesje indywidualne z oddychania holotropowego. Najbliższe warsztaty odbędą się 29-30 września w Krakowie.
Trudno obecnie o lepszą, legalną i sprawdzoną bezpieczną technikę samopoznania pod okiem specjalisty.
Link w którym opisuję jak to wygląda: http://talk.hyperreal.info/oddychanie-h ... e#p1142954
Polecam zapoznać się z informacjami na temat oddychania. Najlepiej u źródła, czyli w książkach prof. Grofa.
Klasycznego psychiatrę fatygujcie tylko w ostateczności
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Dzięki! Nie mogę pisać PW, więc wysłałem ci maila. Jestem po lekturze Groffa, więc postaram się ją namówić na terapię.

Jeśli się uda, to zdam tu relacje jak terapia przebiegała i czy pomogła.
Uwaga! Użytkownik captain tsubasa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.

Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone

Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.