Tak czy inaczej, AM-2201 i MAM-2201 (oba mają w strukturze fluoropentyl) to raczej kannabinoidy "imprezowe" - nie zdzierżyłbym palenia tego częściej, pewnie z 5F-UR będzie podobnie. Wciąż, miałem już do czynienia z A-834,735, który to fluoru nie zawiera i w "imprezowości" przebija oba wyżej wymienione. Wkrótce powinien pojawić się na rynku, i mogę się założyć, że będzie hitem.
A na "nieimprezowe" palenie, to poza zwykłym UR-144 nie wskazałbym żadnego kannabinoidu obecnie dostępnego. JWH-122 to był ideał. Był.
Podsumowując, palenie fluorowych kanna "imprezowo" oszczędzi Wam toksyczności ich metabolitów. Na co dzień, zdrowszymi zdają mi się być Przysmaki Olgi "Kory" J. ( ;) ), lub też bezprawne u nas, a prawne u sąsiadów klasyki.
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
FajnieJest pisze:Strach ten bierze sie z tego, ze wiele ludzi ktorzy palili am2201 mieli problemy z zebami, typu nadwrazliwosc, ulamania, bole.
Nie myj zębów milordzie bo tam siedzi śmiercionośny fluor
FajnieJest pisze:Wszystko zalezy od indywidualnego organizmu. Nie mowie, ze kazdy bedzie mial rozpierdol zebow, ale troche ostroznosci i uwagi nigdy nie zaszkodzi, szczegolnie przy nowych substancjach jak syntentyczne kanabinoidy.
Fluor w odpowiednich ilościach jest pierwiastkiem niezbędnym dla prawidłowego rozwoju kości i zębów (odkłada się w nich w postaci fluoroapatytu).
Gazowy fluor dobrze wchłania się przez drogi oddechowe i pokarmowe. Związki fluoru obecne np. w żywności dobrze wchłaniają się z dróg pokarmowych.
Mam go w postaci białego pudru, paliłem dawki rzędu 6mg z końca fajki i wszystko w największym porządku. Gdyby nie to, że to mało rewolucyjna struktura, to byłaby plakietka "Surveilled poleca". ;)
LSD, hera, koka i hasz – podziel się z kolegami czym masz”
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Kwiecień plecień co przeplata trochę kwasa, trochę lata
ktoś zrobił miksa z ur-144 i chce się pochwalić wynikami badań, odnośnie proporcji? myślałem o 1:1
bo na razie nie mam ur-144, a domyślam się, że miks tych dwóch subs. będzie tym czego szukam ;)
o Miksach piszemy w wątku http://talk.hyperreal.info/kannabinoidy ... 31146.html - surv
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.