Jeśli masz dozór w domu, to na godzinę przed przyjściem kurwatora użyj odświeżaczy powietrza, przygotuj kawę, herbatę, graj gościa, któremu podwinęła się noga. Zobaczą, że ogarnięty typ i nie ma co się narzucać. Ładne ciuchy, wyperfumowany, na pełnym czilu stary jedź to daleko zajedziesz. Jeśli masz dozór na psiarni, to jw. - odstawiony, zapaszki, kulturalny język i nie unoś się gdy będą próbowali wyprowadzić z równowagi. Pisze w liczbie mnogiej o dozorcach, generalnie jest jeden.
Kilka razy dostałem kuratora, i za ostatnim razem kompletnie wyjebałem lachę. Raz się stawiłem na psairni i przez trzy lata, bo tyle miałem dozór, nie widział mnie sierżant Garsija ani razu więcej
Nie mniej nie ryzykuj, jeśli każą zbastować z psychoaktywami to lepiej na jakiś czas zrobić przerwę, nóż widelec łyzka pomidor zrobią test i przejeb. Po co? Nie ma co się narażać. Pamiętaj - potrafi stosować taktykę wyprowadzającą z równowagi, nie ma co się wdawać w trolling, uszy po sobie i chuj - nie pogadasz z takim, on ma pilot, on ma władzę. Im szybciej przekona się dany kurwator, żeś luz spoko typ, tym szybciej się odjebie a i być może skróci dozór. Japa na kłódkę i pokora to klucz do sukcesu
Chuj wie z tym sprawdzaniem, więc się nie wypowiem. Zbastuj z alko, zobacz czy będą badali, podejrzewam - podkreślam - podejrzewam, że będą mieli wyjebkę, acz nie zdziw się, jeśli wezmą na test. Dla świętego spokoju najlepiej zrób sobie przerwę, po prostu nie nadużywaj. Jak coś zwal winę na milocardin - zawiera co prawda śladowe ilości alko, ale zawiera. Jeśli masz ciśnienie, i naprawdę musisz przykurwić bronka z rana, to taka linia obrony może pomóc.
Jeśli masz dozór w domu
graj gościa, któremu podwinęła się noga.
nóż widelec łyzka pomidor zrobią test i przejeb.
Po przeminięciu okresu zawieszenia kary oraz jakiejś ilości czasu potrzebnej do zatarcia możesz pisać wniosek do sądu o wcześniejsze zatarcie skazania
BS pisze:Może spróbować dopiero po zatarciu skazania, tj minięciu okresu zawieszenia kary plus 5 lat. Nie jest oczywiście powiedziane, że po tym okresie go przyjmą. To, że skazanie jest zatarte dla normalnych instytucji nie oznacza że w procedurze weryfikacyjnej takiej osobie się powiedzie.
Po przeminięciu okresu zawieszenia kary oraz jakiejś ilości czasu potrzebnej do zatarcia możesz pisać wniosek do sądu o wcześniejsze zatarcie skazania
Ale do chuja nie wiem jak z tymi wymazami, pobieraniem krwi itp. itd. jeszcze może będą kazali się spuszczać do próbówki. Ale może wbić w to chuja bo przecież nie ma paragrafu zakazującego posiadanie metabolitu we krwi, moczu czy gównie?
Kurwa i jeszcze nic się nie rozjebałem, trzech typów uratowałem przed dołkiem i karami a wszyscy się boją że jestem przypał i się boją nawet do mnie odezwać. Kurwa nie miał mi kto piwa kupić jak się bałem że mnie sklepowa wystrzela że kupuje musiałem żuli zaczepiać.
chomialka pisze:Skazanie zaciera się samo 6 miesięcy po zakończeniu zawiasów, lub 10 lat po wyjściu z pierdla.BS pisze:Może spróbować dopiero po zatarciu skazania, tj minięciu okresu zawieszenia kary plus 5 lat. Nie jest oczywiście powiedziane, że po tym okresie go przyjmą. To, że skazanie jest zatarte dla normalnych instytucji nie oznacza że w procedurze weryfikacyjnej takiej osobie się powiedzie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku
Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.