Dział poświęcony licznej grupie pochodnych katynonu, oraz jemu samemu. Podstawą ich budowy jest 2-amino-1-arylopropan-1-on.
Więcej informacji: Beta-ketony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1098 / 6 / 0
Przy mefie starczyl tydzien przerwy, zeby poczatkowa euforia wrocila w zadowalajacym stopniu, ale po kilku razach tolerka wrocila.
  • 2775 / 39 / 0
Przy ketonach mamy chyba do czynienia z tolerancją permanentną. I tak najlepszy jest pierwszy kontakt z danym środkiem- głęboki krok w stronę uzależnienia ;)
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
A ja mam z głowy. po piątym razie tylko rzygam cały dzień.
  • 78 / 2 / 0
C9H13N pisze:
BrightestStar pisze:
Beta- ketony to pochodne fenyloetyloaminy, tak więc coś w Twoim stwierdzeniu mi nie pasuje do końca ;-)
ale między b-k a fenyloetyloaminami nie zachodzi tolerancja krzyżowa, prawda? :-)
Tak występuje
Uwaga! Użytkownik LosMDMA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5299 / 104 / 0
Nie sądzę żeby między np. fetą i mefedronem zachodziła jakaś większa tolerancja. Występować występuje ale nie jest tak nasilona, jak między fene-fene i bk-bk
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 481 / 5 / 0
to jak wytłumaczyć fakt że mój ziomek zajebał kreska i zapierdalał całą noc a ja wywąchałem sztuke i poszedłem rano spać ? słabe działanie i brak zejścia,a towar zdaniem koleżki mocny,
  • 102 / 7 / 0
śpiący pisze:
to jak wytłumaczyć fakt że mój ziomek zajebał kreska i zapierdalał całą noc a ja wywąchałem sztuke i poszedłem rano spać ? słabe działanie i brak zejścia,a towar zdaniem koleżki mocny,
indywidualnie to dziala w chuj. kolezke robilo mega, mnie prawie wcale. dawki i metoda podania ta sama (doustnie).
  • 481 / 5 / 0
sprostowanie,chodziło mi o zwykłą uliczną mocną fete i tolerancje krzyżową z B-K,ketony,te mocno euforyczne wprowadzają taką martwice receptorów że nic nie działa potem tak jak należy,co do 4-FA to jedyny efekt jaki moim i nie tylko moim zdaniem da się zauważyć to przedawkowanie,4 szczury tak zareagowały,nie działało,nie działało aż w końcu się przedawkowało %-D
  • 5299 / 104 / 0
Senny@ mnie przez zabawy z mefedronem, szatańskim wynalazkiem, też feta nie chce klepać jak należy. Jakaś stała tolerka czy chuj wie co, przynajmniej mam motywancję żeby nie robić odkurzacza z nosa :)
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 481 / 5 / 0
pilleater pisze:
Senny@ mnie przez zabawy z mefedronem, szatańskim wynalazkiem, też feta nie chce klepać jak należy. Jakaś stała tolerka czy chuj wie co, przynajmniej mam motywancję żeby nie robić odkurzacza z nosa :)
zatem jest nas dwóch...tolerancja...a może nieodwracalne zmiany w mózgu ? wszak mefedron jest substancją żrącą,a zważywszy na fakt że dwa razy w tygodniu nie wciągałem mniej niż 2 gramy na sesje,a i po 5-6 gramów się zdażyło wykirać więc jest to możliwe,moźliwy jest stres oksydacyjny i organiczne uszkodzenie mózgu %-D
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?