Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1196 / 10 / 0
Tak, czytałem, i właśnie Ci odpisałem, że wtedy to nie są tabletki, tylko roztwór.
Uwaga! Użytkownik Ugh nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2878 / 21 / 0
Pardon, ale sądziłem, że mówisz o syropku. Raz, kiedyś sobie spróbuję. Użyję go miast wody.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 144 / 3 / 0
Nie wiem od kiedy ten syrop jest na rynku-parę dni temu pierwszy raz w życiu go nabyłem. Wypiłem 2 .
Spodziewałem się nie wiem jak obrzydliwego smaku a tu szok-pyszny truskawkowy syropek.
Normalnie mógłbym trzy łyknąć bez popitki czymkolwiek.
Nie wiem czy to od niedawna mqa on smak truskawkowy-w kązdym razie dla mnie rewelacja i w smaku i wefaktach, lecz niestety jest dużo droższy od tabletek-w moich rejonach tabletki thio zaczynają się już nawet od 5,5 zł za paczkę a za syrop płaciłem 9,50zł.
  • 8103 / 913 / 0
Syrop jest moim faworytem.Smak dobry,wchodzi szybciej niż tabsy no i bardziej poręczny(ile to wypić szybko taki syropek,nawet można gdzieś za krzaczek się schować i siup %-D ).Cena u mnie dość niska bo jedynie 7 ,50 a tabletki 6 ,50.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 353 / 5 / 0
Mnie po tabsach thiocodinu zawsze napieprza brzuch, głowa, ostre mdłości i cola tu nie pomaga więc nie wiem czy próbować syropu (o wszystko obwiniam sulfogwajakol więc pewnie tego nie zrobie ale...) ale jako ,że jest poręczny ktoś miał może podobny problem, który przy syropku nie występował?
  • 430 / 5 / 0
Radzę spróbować teraz, póki firma Unia dała duże rabaty aptekom i syrop jest jeszcze tani ;)
  • 2878 / 21 / 0
Internetowe ceny są nieadekwatne zawsze, więc tutaj pytam: po ile stoi u Was syrop? Proponują mi go, ale jakoś zawsze odmawiam, bo ma swoje minusy. Może cena będzie dobra - do ośmiu złotych komuś się udało kupić?
PS z tego co pamiętam, ale to było dobre kilka miechów temu, to kosztował ~11zł, prawda to czy wyjątek w tej aptece?
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 8103 / 913 / 0
@up u mnie syrop w jednej aptece po 7,50 a tabletki po 6,50 nie wielka różnica cenowa.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 23 / 1 / 0
na syropek nie ma co liczyć zęby taszy niż tabletki raz mi się udało kupić za 5,50 to był jedyny raz a tak to zdzierają ponad 9 za niego,fajna zabawka dla początkujących thiożercow bo mnie kompletnie usatysfakcjonowania, jeszcze ta cena .
Uwaga! Użytkownik Jabolowy ksiaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 197 / / 0
MAKbet pisze:
Mnie po tabsach thiocodinu zawsze napieprza brzuch, głowa, ostre mdłości [..]
Mam po thio podobnie, dzisiaj próbowałem syropu i gdy zawsze po thio, nawet rozgryzionym, czułem przez godzinę żołądek,
teraz było to około 20 minut.

Czuć truskawkę, nie tak mocno jak można zasugerować się postami, myślę że po dwóch-trzech puścił bym bełta.
Co do ceny to zapłaciłem 8,20.
Uwaga! Użytkownik Redver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.