Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
dex-dopalacz
alko
48
8%
jaranie
167
28%
mieszanka
26
4%
czosnek
42
7%
grejpfrut
75
12%
psychedelik
26
4%
Gałka muszkatołowa
14
2%
więcej dexa
100
17%
odpowiada mi sam dex
65
11%
inne
41
7%

Liczba głosów: 604

ODPOWIEDZ
  • 2647 / 41 / 0
Dałem mieszanki i wiecej dexa od siebie, poniewaz palenie zioła na dexie nie dało mi nigdy tego co palenie maczanek. :-D
To były fazy..ehhh, niezapomniane gówno. ;] %-D
  • 1474 / 15 / 0
Czemu tu nie ma przede wszystkich salvi?
Zaraz po niej byłby muchomorek, a miejscem trzecim pizdamina/trawka
  • 251 / 1 / 0
Tylko dex. Palić do dexa nie lubię, a bxm nie próbowałem.
Ewentualnie grapefruit - dobrze wywala z trampków, ale też nie zawsze.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1587 / 11 / 0
Ja zaznaczyłam alko, jaranie, psychodelik i gałkę.

alko - niesamowita euforia, deksowa dziwność połączona a alkoholowym wyluzowaniem się
jaranie, gałka - ciężko to opisać słowami, ale jest świat jest taki jakby bardziej bajkowy, surrealistyczny
psychodelik - połączenie "tu i teraz", dziwności, fraktali, cevów i w ogóle najlepsza psychodela, jaka może być.
  • 128 / 6 / 0
Zioło (najlepiej mocny, dysocjacyjny wręcz skun) + kilkanaście gram lecytyny. Ogarnięta rozjebka myślowa :)
  • 251 / 1 / 0
Zioło naturka (dziś właśnie). Cuda, Dorzuciłem do tego 300 DXM. Normalnie prawie nie czuję 450. Jest miękko, dobrze.
Dorzuciłem 5 tussipectów (efedryna) + kawa. Lekkie pobudzenie. Pisanie postów. Załatwianie ważnych życiowo spraw. Planowanie. Porządek. Ja pierdolę.
Cały wieczór przede mną.
Uwaga! Użytkownik mrBottom nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 663 / 13 / 0
Kiedy to raczyłem się deksem to najbardziej pasował mi w połączeniu z benzydaminą. Nie rozumiem dlaczego nie ma jej w ankiecie, skoro to chyba najpopularniejszy miks. Straszne halucynacje, w dodatku trudne do rozróżnienia w tym stanie od realnej rzeczywistości, typu wyrastająca głowa jaszczurki z fotela próbująca mnie pożreć, czy też pływanie w pojemniku pełnym krwiożerczych meduz %-D Miks z mj też z tego co pamiętam jest całkiem niezły, choć najlepsze jest połączenie tychże 3 składników.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3248 / 3 / 0
Czosnek/grejpfrut/marihuana. Wielka trójca do podkładu.
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / 1 / 0
Co to za ankieta, że nie ma kodeiny !?
  • 3248 / 3 / 0
kodeina jako dopalacz do DXM? Powiększa to dysocjację, czy coś? %-D
Uwaga! Użytkownik Crytek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach

Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.