Wolny Od Nałogów pisze:jak zejdzie koda to ja jestem mocno wkurwiony ale to jest takie przyjemne wkurwienie.
FajnieJest pisze:otoz to! nie jest to wkurwienie typu zaraz rozkurwie dzielnice i chalupe, tylko cos w stylu 'o kurdebele koda mi zeszla troche chuj, no ale mam wyjebane ide po piwo.' :finger:Wolny Od Nałogów pisze:jak zejdzie koda to ja jestem mocno wkurwiony ale to jest takie przyjemne wkurwienie.
Jan Eth-Cat Drugi pisze:Opio to sama dobroć dla świata i korzyści dla używającego,
Kodeina usuwa komórki nerwowe a odbudowuje te w mózgu.
mam dobry nastrój przez kilka godzin, wtedy lubię obejrzeć film, poczytać, albo poprostu idę spać Zapewne jest to związane z tym, że do kody palę mj i na ogół zarzucam benzo. A nawet jak nie wezmę benzosa to sama trawa wystarcza zachować spokój. Polecam zapalić trochę jazzu na zejściu, wtedy faza kodeinowa jakby się wydłuża.
Fakt... trawa pomaga, ale ostatnio jakby mniej palę, znów zacząłem się kodą raczyć, czy to dobrze - czy źle - czas pokaże.
Na zejściu po kodzie - już nie mówiąc o wkurwieniu... - mam cholernie gastro
Swoją drogą zbyt zdrowe to nie jest, tak cały dzień praktycznie nic nie jeść i pod wieczór... (jako, że zarzucam głównie około 19) ...najeść się za trzech.
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Niebezpieczny proceder na lotniskach. Tak działają przemytnicy narkotyków
Przestępcy znaleźli nowy sposób na przemyt narkotyków, wykorzystując do tego dane nieświadomych pasażerów samolotów. Proceder polegający na podmianie zawieszek bagażowych z nazwiskami klientów linii lotniczych ujawniły kanadyjskie media. O ustaleniach kanadyjskiej stacji CTV News pisze też amerykański serwis podróżniczy Travel + Leisure.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.