W momencie jak wchodziłem do ciepłego pomieszczenia to zaraz uderzało z siłą tysiąca słońc.
Jak jeszcze się katowałem tą trucizną, to jedynie zimne piwo wchodziło w grę, a to i tak potem żałowałem. Główna rzecz, która ulegała u mnie wzmocnieniu, to zatrucie organizmu tym syfem. Jedno piwo wypite dla ugaszenia pragnienia (a to ciekawe) czujesz potem przez 4 godziny - ja dziękuję.
zombisztajn pisze:5 razy mocnej się pocisz czyli uwalniasz to piwo
Czterech kolegów przez całą noc spożywało alkohol. Rano postanowili wypocić go z organizmu. W tym celu wybrali się na wycieczkę rowerową, ścieżkami prowadzącymi przez Bielany. Przy ulicy Rudnickiego zostali poddani badaniu na zawartość alkoholu w organizmie. Okazało się, że cała czwórka miała go we krwi. 33–letni Krystian M., 30-letni Marcin W., 31- letni Hubert R. i 33-letni Rafał B. trafili do policyjnego aresztu. Przyznali się do przedstawionego im zarzutu i dobrowolnie poddali karze.
http://zoliborz.policja.waw.pl/portal/r ... kohol.html
angor animi pisze:W zimę mogłem pić i pić. W momencie jak wchodziłem do ciepłego pomieszczenia to zaraz uderzało z siłą tysiąca słońc.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.