Pochodne katynonu, zawierające w strukturze atom z grupy fluorowców, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1959 / 58 / 0
Działa to i.v.?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 86 / 3 / 0
Czy specyfik nada się na maraton 10godzinny? :D
  • 1198 / 8 / 0
czemu wczesniej nie bylo zainteresowania tym zwiazkiem >?
  • 157 / 1 / 0
Tego nie delegalizują.
  • 2497 / 49 / 0
Thirteen pisze:
Działa to i.v.?
Co to za pytanie? :D
Znasz cos, co nie dziala? Moze co najwyzej zlym pomyslem byloby pukanie ;p
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1959 / 58 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Thirteen pisze:
Działa to i.v.?
Co to za pytanie? :D
Znasz cos, co nie dziala? Moze co najwyzej zlym pomyslem byloby pukanie ;p
3,4-DMMC ;-) .

Jak wygląda tutaj wpływ na serotoninę?
Thirteen seconds to blood-brain barier. thirteen@safe-mail.net
  • 79 / 1 / 0
Bardzo przyjemny środek. Euforia zadowalająca, choć nie ma nawet co porównywać z 4-MMC. Jest bardziej spokojna, lajtowa do tego stopnia że gdyby nie oczy jak 5pln to nikt by się nie skapnął że coś brałem.
Olbrzymia chęć kontaktu z ludźmi.
Ta substancja bardzo przypadła mi bardzo do gustu.
Ostatnio zmieniony 14 maja 2011 przez UzI, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 283 / 1 / 0
Mozna do dorzucać?

Jak wyglada w porównaniu do 4-meca?
Nie ma Antka w całym mieście, nie naćpałem się nim jescze, popatrz ooo popatrz
  • 641 / 16 / 0
UzI pisze:
Bardzo przyjemny środek. Euforia zadowalająca, choć nie ma nawet co porównywać z 4-MMC. Jest bardziej spokojna, lajtowa do tego stopnia że gdyby nie oczy jak 5pln to nikt by się nie skapnął że coś brałem.
Olbrzymia chęć kontaktu z ludźmi.
Ta substancja bardzo przypadła mi bardzo do gustu.
Brzmi bardzo zachęcająco, a powiedz mi jak z toksycznością.
Ja właśnie nie szukam mega-euforii ale czegoś co by mi uprzyjemniło pracę.
  • 1107 / 52 / 0
Działa około 1 - 1,5h na takim samym poziomie. Chęć dociągnięcia jest do opanowania i nie jest jakaś ogromna. Środek bardzo przypominający amfetaminę. Euforia, empatia i odrobina stymulacji. Bardzo fajny i nie bardzo nachalny środek ;)
Chuj na kaczych łapach
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rozbita grupa pseudokibiców zajmująca się przemytem narkotyków

Ponad 2,5 tony narkotyków mogło trafić na polski rynek dzięki działalności zorganizowanej grupy przestępczej wywodzącej się ze środowiska stołecznych pseudokibiców. Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji i Komendy Stołecznej Policji pod nadzorem Prokuratury Krajowej skutecznie uderzyli w struktury przestępcze, zatrzymując jej kluczowych członków.

Marihuana tematem w Sejmie. Przyszło kluczowe pismo z rządu

Przed wyborami w 2023 r., a nawet już po nich, politycy z obozu rządzącego wyjątkowo liberalnie wypowiadali się na temat marihuany. Powstał nawet Parlamentarny Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany z głośnymi nazwiskami w składzie. Coś się jednak zmieniło. Jak informuje "Rzeczpospolita", jednoznaczne stanowisko rządu zaskoczyło wielu polityków: nie ma mowy o żadnej liberalizacji. Argumentem mają być m.in. doświadczenia innych krajów.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.