Dział zawierający fachową wymianę zdań na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Regulamin forum
Uwaga!
Dyskusje w działach Psychofarmakologia i Syntezy winny mieć charakter możliwie jak najbardziej ścisły i naukowy. W trosce o realizację tego celu posty wszystkich użytkowników muszą zostać zaakceptowane przez moderację.
Moderacja zastrzega sobie prawo do usuwania/nieakceptowania postów, które nie spełniają powyższych założeń, nawet jeżeli są zgodne z regulaminem!
czy zauważyłeś (aś) u siebie relację między pogodą a chęcią zażycia narkotyku?
tak
30
56%
nie
13
24%
nie wiem
11
20%

Liczba głosów: 54

ODPOWIEDZ
  • 488 / 7 / 0
Jak cały dzień pada to mam większą ochotę na narkotyk kawę i i narkotyk papierosy.
  • 641 / 16 / 0
Nie licząc kawy, każdy drag gdy mam atak meteopatii (czyli przy każdej zmianie pogody) działa na mnie źle: dla przykładu benzo zamulają i powodują doła (brak efektu uspokajającego tylko zamulenie), opiaty (tylko efekty fizyczne i to te negatywne), włodzimierz (nadmierne pobudzenie, wkurwienie), tramal (wkurwienie, nadpobudliwość), jedynie kawa nigdy nie zawodzi i niezależnie od pogody poprawia mi samopoczucie.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.