Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 2775 / 39 / 0
Po wielu doświadczeniach stanu po mefedronie nie nazwałbym euforią, tylko raczej pierdolnięciem obuchem w łeb. I nie poleciłbym tego nikomu. Prawdziwa euforia to uczucie gdy robiąc najmniej ważną rzecz jesteś szczęśliwy jakby stało się coś na tyle dobrego, że nie możesz sobie tego aż wyobrazić. Przy mefedronie trudno czuć cokolwiek poza nadciśnieniem i parciem na kolejną krechę %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 5 / 0
za bardzo się starasz.
zwłaszcza jeśli chodzi o euforię na psychodeli.
pójdź sobie na homecie, 2C-P czy innym szicie do parku/lasu w ciepły, słoneczny dzień i tyle.
  • 2428 / 90 / 0
na 2C-P próbowałem parku ale tak pod wieczór i niestety też lipa :( zobaczymy jak będzie po homecie
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 320 / 5 / 0
będzie tak samo, ale inaczej.
masz niewłaściwe nastawienie.
pewnie czekasz, myślisz sobie "gdzie jest ta euforia", a życie ci umyka.
zatrzymaj się. odetchnij. euforia przyjdzie sama. nie goń za nią.
  • 1718 / 9 / 0
Moze zdefiniuj swoja "euforie"?
Uwaga! Użytkownik forest nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 291 / 3 / 0
Zjedz 3 paczki thiokodinu :-D i najlepiej puść se muzyke połóż sie na łóżku i pomyśl o czymś miłym %-D
:
  • 2428 / 90 / 0
Próbowałem kiedyś kody ale też słabo podziałała :(
Uwaga! Użytkownik Modyfikowany Bigos jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1107 / 51 / 0
przypierdol dobrego kota kota/fete i.v i masz euforie. Ze już nie wspomnę o trochę trudniejszych do załatwienia rzeczach :P
  • 291 / 3 / 0
dawajrowa pisze:
Próbowałem kiedyś kody ale też słabo podziałała :(
A ile próbowałeś? I co wtedy robiłeś? bo jak ja łaziłem ze znajomymi po mieście to czulem lekkie ciepelko ale eufori nie czulem jakiejs super moze mnie bardziej cieszylo wszystko :-D A pozniej bralem jeszcze dwa razy to raz sluchalem muzyki,siedziałem rozluzniony i było zajebiście z euforią i drugi raz wziałem dxm wczesniej i z 3 amertile i zajebiscie lezalem na lozku wszystkie zmartwienia znikneły chillout na maksa.Zawsze brałem po jednym opakowaniu thio.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2011 przez Szczaw999, łącznie zmieniany 2 razy.
:
  • 2428 / 90 / 0
ze 4-5 razy , za każdym razem w chacie przy muzyczce ^_^
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Marihuana tylko na receptę. Tajlandia zmienia politykę dotyczącą "miękkich" narkotyków

Marihuana w Tajlandii jest dostępna już tylko na receptę; w życie wszedł dekret zmieniający wprowadzone trzy lata wcześniej liberalne zasady sprzedaży specyfiku - podała w piątek agencja AP, przypominając, że Tajlandia była pierwszym azjatyckim państwem, które zdekryminalizowało obrót marihuaną.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.