Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 109 / 1 / 0
Idź ostro nafurany, poprzedzając to dwudniowym ciągiem. Nawet, jakbyś chciał płakać, to będziesz zbyt odwodniony %-D
  • 883 / 10 / 0
myślę, że benzo najlepiej tu pasuje. Choć nie wiem po co. Myślę, że przeróżne reakcje na smutek są powszechnie akceptowane na takich eventach,
Ostatnio zmieniony 09 grudnia 2010 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 262 / / 0
No masz racje w sumie, ale ja to robie bardziej dla samego siebie. Gdybym mógł nie poszedł bym na ten pogrzeb. Zemdleje chyba jak zobacze taką malutką trumne... Chce to przeżyć choć troche 'ogłupiony'
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / / 0
MDMA - rozkręcasz imprezę i pocieszasz wszystkich

albo jakieś psychodeliki na stan głębokiej zadumy
  • 357 / 3 / 0
mr_obscene pisze:
albo jakieś psychodeliki na stan głębokiej zadumy
Przeżyłby to 300 razy intensywniej niż na trzeźwo.

Browary/benzo.
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 31 / 0
Wiem, że coś tam pisałeś o złym działaniu, ale benzo to chyba najbardziej odpowiadający Twoim oczekiwaniom środek. Nie musisz przecież brać jakiś dużych dawek, możesz też wybrać jakieś bardziej "lajtowe" benzo jak oxazepam albo relanium. Ponoć lekarze przepisują bez problemów benzo na takie "okazje".

Nervosol jest też dobry, niby preparat ziołowy, ale ma dość mocne działanie. Kilka łyżeczek tego preparatu zmieszanego z wodą skutecznie otępi Twoje emocje.
  • 262 / / 0
Oo Kuba niezły pomysł...
Afobam już mam, a nervosol kupie dzisiaj i przetestuje to może lepiej będzie tak z 1mg alprazolamu i troszke twego preparatu. Zobacze jeszcze dziś żeby wiedzieć ile jutro zarzucić.
Dzięki
Uwaga! Użytkownik Echolot nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2129 / 31 / 0
Nervosol jest dość mocny. Piłem to raz, przed jakimś trudnym egzaminem na studiach. Skutecznie blokuje negatywne emocje. Pije się to rozcieńczając z wodą ( nervosol jest na spirytusie)
  • 614 / 5 / 0
kiedyś do snu dawałem podwójną dawkę i chyba działało. zawsze zastanawiałem się co by było jakbym opierdolił całą buteleczkę. nie próbowałem, ze względu na smak jest obrzydliwy.
  • 33 / / 0
Ja ostatnio na pogrzebach i konselacjach bywałem na 1mg alprazolamu. Spełniało swoją role.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.