IBL

zapraszamy wszystkich zainteresowanych rozmnażaniem konopi. Chcesz utrzymać moc swojej odmiany? A może planujesz stworzyć nową? W takim razie ten dział jest dla Ciebie!
ODPOWIEDZ
  • 120 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: TasteOfHaze »
Ja wczoraj na czacie og gadalem z jakims typkiem ktory oferowal mi za niecale 100euro masterkusha i sourdiesel jako ible
Uwaga! Użytkownik TasteOfHaze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 228 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
Shakira mail doszedl?

Ok, jezeli wszystko wypali a jak narazie wyglada ze tak, to skrzyzuje jedna z dwoch WW (najprawdopodobniej F2 lub F3 pochodzenie nie wiadome, tak samo nie mam pewnosci ze to na 100% WW) ktore juz rosna w boxie jakis czas, skrzyzuje ta ktora ma fenotyp indica (roslina rosnie zdrowo, i ma bardzo szerokie liscie - tylko tym sie kieruje jak narazie) z LowRyderem (najprawdopodobniej) wytworzone nasiona zamierzam wysadzc out w najblizszym sezonie i zobaczyc co z tego wyjdzie :). Mam pytanie, w jakim okresie zycia moich WW posadzic w drugim boxie LowRydery zeby obie rosliny zeszly sie z kwitnieciem i jedna zapylila druga.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
zork pisze:
Mam pytanie, w jakim okresie zycia moich WW posadzic w drugim boxie LowRydery zeby obie rosliny zeszly sie z kwitnieciem i jedna zapylila druga.
Cały cykl rozwoju LR to koło 9-10 tygodni.
Chyba najlepiej było by posadzić go ze 2 tygodnie przed przestawieniem Wdowy na kwitnienie. Będziesz miał pyłek: gdy WW będzie już miała sporo szczytów gotowych do zap.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
ODPOWIEDZ
Newsy
Badania nad grzybami zaskoczyły naukowców. Odkrycie może pomóc wielu ludziom

Amerykańscy naukowcy przeprowadzili badania na temat działania psylocybiny, zawartej w niektórych gatunkach grzybów psychoaktywnych. Wnioski opublikowane zostały w "Nature Neuroscience". Jak się okazuje, związek ten może zmniejszać przewlekły ból i związane z nim ryzyko rozwoju depresji. Eksperymenty przeprowadzono na modelach zwierzęcych.

Mefedron z internetu w 20 minut z dostawą do domu. Uzależniają się już dzieci w wieku 12 lat

Kiedy dziennikarze TVN24 sprawdzili, jak wygląda dziś handel narkotykami w Polsce, zszokowały ich dwie rzeczy: jak łatwo są dostępne - dostawa może dotrzeć w ciągu nawet 20 minut - i kto je kupuje. Nawet 12-latkowie.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.