Ciekawe czemu zrezygnowali z jezyka polskiego.
All these years on earth, and was my only friend
Zarodniki są napewno legalne jak i grzybnia. Ostatnio czytałem artykuł, w którym udowadniano, że grzybnia produkuje psylocybinę dopiero w momencie wystawienia na światło i owocnikowania. Jeśli trzymamy ją w ciemnym miejscu, to nie ma w niej ani miligrama psylocybiny.
Jeżeli chodzi o zakupy, to mogę polecić (cut) (cut)
Z grzybowym pozdrowieniem,
Jan21
Na całym forum poza działem Sprzedawcy+ obowiązuje kategoryczny zakaz handlu i dyskusji na temat źródeł substancji. taurinnn
Powód: Wycięcie rekomendacji sklepu.
to nie bedzie podlegac pod paragraf?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne
Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.