Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
Debile nie wpierdalajcie opio, chyba że jestescie tak chujowo słabymi ogniwami społeczenstwa to w sumie dobrze, selekcja naturalna widać w przyrodzie działa :)
jakieś pojęcie chyba mam ,tolerancje da się zbić bardzo szybko wystarczy się odtruć i na pewno spadnie o 80 procent
inną zaś sprawą jest że bardzo szybko powraca. pozdrawiam !
d2 pisze:Może i po baaardzo długim czasie da rade wyzerować tolerke, ale i tak nie będzie klepało tak samo fajnie jak na początku - brak elementu zaskoczenia.
Aha, od dłuższego czasu spożywam razem z MgB6, a na pół godziny przed piję szklankę citroseptu.
W związku z czym racją jest stwierdzenie, że element zaskoczenia odgrywa tutaj niezwykłą rolę, to jest coś, czego już nigdy nie poczujesz (chyba że ktoś z zaskoczenia przypierdoli Ci kody xd).
gryziomor pisze: ale to nie to co pierwsze kilka strzałów.
Ja tam zauważyłem, że zawsze tak jest, jak zaczynałem ćpać stymulanty to w ogóle magia, cud miód orzeszki.
Później jest ten paradoks gdzie chce się ćpać ale nie można się zaspokoić, bo zawsze przecież mogło być lepiej! i więcej, i więcej, i więcej.
Potem kończymy kompletnie zajebani, jak było ? no jak ? no zajebiście, ale nawet nie porównuje do pierwszego razu...
Z opio działa ten sam schemat. Przynajmniej z kodą i trampkiem bo tylko te opio brałem na tyle często by ten efekt zaobserwować.
Chyba tylko psychodeliki potrafią zawsze zaskoczyć, a na pewno przez dłuższy czas niż inne dragi.
ooo pisze:czlowieku 150mg kody to nie jest tolerancja sa tacy co zaczynaja od 300mg
Strzały jako zażycia, zazwyczaj rozpuszczam kryształy w wodzie i pije.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Rewolucja w Amsterdamie? Chcą zakazać sprzedaży marihuany turystom
Władze Amsterdamu chcą ograniczyć "turystykę narkotykową" i rozważają zakaz sprzedaży marihuany osobom bez meldunku w Holandii. Pomysł budzi jednak sprzeczne reakcje wśród polityków i przedsiębiorców.
Marihuana a ciąża i płodność – badacze z UM Wrocław: „Nie ma bezpiecznej dawki”
Normalizacja marihuany w debacie publicznej idzie w parze z rosnącym przekonaniem, że to „naturalna” i mniej inwazyjna alternatywa dla farmakoterapii. Jednak najnowszy przegląd 64 badań przeprowadzony przez naukowców z Uniwersytetu Medycznego we Wrocławiu pokazuje, że THC nie jest obojętne dla układu rozrodczego ani dla rozwijającego się płodu. Eksperci wskazują, że kannabinoidy wpływają na centralne mechanizmy płodności, a skutki ich działania mogą być długofalowe – także dla przyszłych pokoleń.
Psylocybina połączona z treningiem uważności łagodzi depresję wśród pracowników ochrony zdrowia
Badanie przeprowadzone przez Huntsman Mental Health Institute przy Uniwersytecie Utah wykazało, że pracownicy ochrony zdrowia zmagający się z depresją i wypaleniem zawodowym, doświadczyli znaczącej poprawy po terapii łączącej psylocybinę z programem mindfulness.