Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 11 / 2 / 0
A jak bym zrobil pol roku przerwy od mj ale palil bym smarty itp. zmniejszyla by mi sie tolerka na mj??
Uwaga! Użytkownik bongobuch91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 130 / 1 / 0
tolerka bedzie jeszcze wieksza
aha na THC jest tolerancja odwrotna
  • 59 / 1 / 0
Na swoim przykładzie mogę powiedzieć, że im dłużej się nie pali, tym ciekawsze są palenia i lepiej klepie. Palenie dzień w dzień mija się z celem, bo po jakimś czasie praktycznie nie czuje się już, że się paliło i ogólnie bania krótko trzyma.
  • 327 / 3 / 0
Ha Tolerancja już nie ma czegoś takiego ;/ Ja spale sztukę sam tak z godzinke pojadę tripa i koniec :)
  • 152 / 8 / 0
znam ten jebany bol kazda baka wydaje sie slaba ale po 1 dniu przerwy jest lepiej im wiecej przerwy tym lepiej ale niestety slaba silna wola daje o sobie znac ehh gdzie sie podziale tamte tripy ??
  • 59 / 1 / 0
Przestań palić na jakiś czas to zobaczysz. Wiem, że ciężko i że ciągnie, ale to warte zachodu.
  • 327 / 3 / 0
big smoke widzę że ktoś też jest presherowcem jak ja :P Kurwa nie wiem gdzie się te zajebiste pierwsze fazy podziały %-D
  • 11 / 2 / 0
Kiedyś 0,5 wystarczyło na 3 osoby i bylo dobrze ;d
Uwaga! Użytkownik bongobuch91 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 327 / 3 / 0
Kiedyś tak a teraz 1g solo %-D
  • 152 / 8 / 0
tolerancja jest jak koorwa im wiecej walisz tym bardziej rozjebana a do stanu dziewictwa jej nigdy nie doprowadzisz ot cala marna prawda
ODPOWIEDZ
Newsy
Polacy robią to w samotności. W domach, nie na imprezach. A królowa jest tylko jedna

Coraz częściej używamy substancji psychoaktywnych w samotności. Szczególnie popalamy. I nie chodzi rzecz jasna o papierosy dostępne w kiosku. O czym to świadczy? – O tym, że te substancje są wykorzystywane do regulacji emocji, takich jak lęk, smutek czy napięcie – dr Gniewko Więckiewicz, psychiatra ze Śląskiego Uniwersytetu Medycznego komentuje wyniki raportu PolDrugs 2025.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.