Inne substancje wykazujące działanie na układ katecholaminowy.
Więcej informacji: Stymulanty w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1611 / 34 / 0
Jak chcesz z tramadolu wynieść najlepsze (czyli suplementacja w akcji - w ruchu, bez zmułki), to musisz się lekko uzależnić (+ciąg min. 3 dni) i przyjmować rozsądne dawki (małe, bo nawet średnie mogą już trochę zmulić, a duże to tak jak mówisz - kładzie na nodding/spanie.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 858 / 19 / 0
kofeina na jakiś tam % ludzi działa właśnie usypiająco
tramadol nie wiem ale widziałem babcie po tym zjadła 2-3kapsy i spała na fotelu paląc papierosa
feta? nie wiem na mnie zawsze działa dobrze euforia + spid ale być może wynika to z tego że zawsze jest duża ilość alkoholu wejście jest najprzyjemniejsze nagle uczucie jakby "rośnięcia włosów" gęsia skora na całym ciele
mefedrony i inne narko tego roku nie próbowałem teraz już ilegal jest tak? czy jeszcze można gdzieś zamówić w necie? :-p

nikt nie wspominał o benzo na mnie np lorafen działa spidująco-relaksująco (3x po 2.5mg) coś jak przyjemność z alko + symulacja efedryny bez negatywnych cech obu środków osobno
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 168 / 2 / 0
kiedyś zjadłem 30 mg relanium na raz i w sumie nic nie poczułem..

jakieś 2 h temu poszło około 100 mg czystej efki i jakieś 300 mg kofy
ciśnienie 110/65, tętno 48
boli mnie głowa, mam mdłości i jestem senny
eh..
  • 858 / 19 / 0
wieczko pisze:
kiedyś zjadłem 30 mg relanium na raz i w sumie nic nie poczułem..

jakieś 2 h temu poszło około 100 mg czystej efki i jakieś 300 mg kofy
ciśnienie 110/65, tętno 48
boli mnie głowa, mam mdłości i jestem senny
eh..
rolki faktycznie są słabiutkie jako benzo rekreacyjny ,100mg efki to można brać w celu odchudzania się nie rekreacyjnie %-D
miałem kiedyś efke firmy arsan 50mg w tabsie to 5-6sztuk i było przyjemnie teraz zostaje mi tussipect 20tab na rzut max raz w tyg i jest przyjemnie (zawsze z dużą ilością alkoholu)
jak przyjmujesz połykasz po prostu tabsy? ja to zawsze rozpuszczam lub gryzę lepsze "wejście" jest może to placebo ;-)
jak chcesz się pobawić to polecam załatwić lorafen 2.5mg tabsy receptę dosyć łatwo wyciągnąć nawet od lekarza rodzinnego wystarczy skarżyć się na problemy z zaśnięciem krotki sen i ogólne rozbicie z tego powodu (do lorafenu alko nie polecam próbowałem film sie urywa nawet po 1x 2.5mg)
lub z benzo które testowałem i działają na mnie inaczej jest jeszcze dormicum raz miałem okazję zjeść listek ma krotki okres półtrwania ok 4h nie powoduje urwania filmu razem z alko i jest naprawdę przyjemnie chyba tylko raz w życiu bawiłem się tak dobrze na balecie właśnie po dormicum i alko nie ma tego pustego pobudzenia i pustej eufori jak po fetach z alko czy efce
only i.v w zrosty i zapadki
pachwina otwarta
cpanie jak tlen
pierwsza mysl
i pierwszy krok
chwiejne schody
stoję poluje na jelenia
dawno uciekly ostatnie marzenia

Der Reichsspritzenmeister
  • 168 / 2 / 0
no dobra, nie liczyłem na fajerwerki, ale jednak fakt, że tętno i puls były cały czas takie niziutkie daje do myślenia
a efke to zazwyczaj waliłem pokruszone tablety w nos, ale to akurat poszło oralnie

w sumie dobrze być niskociśnieniowcem :-D
przynajmniej żadnych jazd z sercem nie miałem ;)
  • 827 / 3 / 0
z kofeina (i mozliwe, ze z wieloma stymulantami jest podobnie) to jest czesto tak, ze sztucznie podnaszac cisnienie organizm broni sie i paradoksalnie obniza je... sproboj inne dawki - wyzsze lub... nizsze.
Miej dystans
  • 286 / 5 / 0
raczej niższe dawki
  • 641 / 16 / 0
wieczko pisze:
Czy ktoś może wytłumaczyć mi dlaczego stymulanty mnie zamulają?

Kawa, efka, geranium.. zamiast pobudzenia czuje zmułe i senność..
Wkurzony takim działaniem kiedyś przesadziłem z gernium.. bół głowy i senność tak duża, że nie dałem rady i musiałem iść w kimę :-D
Jak zjem dużo efki to tylko łapy mi się trzęsą.. pobudzenia nie czuje, spokojnie mogę iść do wyrka.

A więc czy ktoś mi może wytłumaczyć schemat takiego działania? Jak to kurna jest możliwe?!
Da się coś z tym zrobić?
Nadciśnienie?
  • 1931 / 316 / 0
wieczko pisze:
Czy ktoś może wytłumaczyć mi dlaczego stymulanty mnie zamulają?

Kawa, efka, geranium.. zamiast pobudzenia czuje zmułe i senność..
Wkurzony takim działaniem kiedyś przesadziłem z gernium.. bół głowy i senność tak duża, że nie dałem rady i musiałem iść w kimę :-D
Jak zjem dużo efki to tylko łapy mi się trzęsą.. pobudzenia nie czuje, spokojnie mogę iść do wyrka.

A więc czy ktoś mi może wytłumaczyć schemat takiego działania? Jak to kurna jest możliwe?!
Da się coś z tym zrobić?
Coś podobnego mam, mój OUN jest pobudzony z pewnością (po frycie etc.), lecz sam nie mam ochoty się w ogóle ruszać. Psychomotoryka spowolniona, ew. stymulacja psychiczna (mef, fryta, mdpv), nic poza tym.
  • 1 / / 0
Mnie też stymulanty bardzo zamulają. Czuję, że organizm jest pobudzony - wyższe ciśnienie, bardzo szybkie tętno, przy większych dawkach się lekko trzęsę, ale ja sama jestem mistrzem zen :cool: . feta na imprezy się dla mnie kompletnie nie nadaje, bo siadam gdzieś z boku, ruszam nogą do muzyki ale nawet nie chce mi się otwierać ust, żebyo dpowiedzieć jak ktoś do mnie zagaduje, co najwyżej mogę kiwnąc głową albo machnąć ręką ;-). Dlatego świetnie wchodzi mi do niej nauka, nic mnie nie rozprasza, nie zaczynam robić 10 różnych rzeczy jednocześnie jak na trzeźwo.

Ale ja cały czas mam lekkie objawy a'la ADHD, więc wynika to z tej samej zasady, na jakiej u dzieci z ADHD objawy znosi się pochodnymi amfetaminy.
Wygląda to mniej więcej tak, że człowiek z ADHD jest sam z siebie nadpobudliwy, cały czas musi coś robić, bo jego układ nerwowy potrzebuje i cały czas szuka nowych bodźców. feta itp dostarczają tych bodźców "od wewnątrz" przez pobudzenie organizmu, więc w efekcie pozwalają się uspokoić i skupić.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.