ODPOWIEDZ
  • 93 / / 0
Zależy drodzy Państwo, zależy.
Czasami zwykły papieros załatwi sprawę.
Czasem zwyzywanie/wyśmianie wszystkiego co się rusza - proste, ale skuteczne.
Czasem zioło - jak ręką odjął.
Często - jakaś aktywność fizyczna.

A czasami lubię się zdenerwować ;].
  • 1558 / 18 / 0
ja wale wiadro jak żem wkurzony jest ;)
  • 915 / 4 / 0
Jak jestem wkurzony, to przestaje byc wkurzony, i znowu jestem zajebisty.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 430 / 5 / 0
Seks :cheesy:
  • 1611 / 34 / 0
:-D
wychodzi chyba najzdrowiej i najprzyjemniej.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 908 / 9 / 0
Szczerze, a to powiem tak: wepchać sobie członka w dupę lub w pizdę i się tam spuścić, jakiejś obcej, przygodnie poderwanej żonie, (nie mówić jej imienia, zrobić to tak by ona nas nie znała) tak jak to jest pokazane na Podrywacze.pl, chyba filmik Iza, na stronie 6-tej.
Sami się zrelaksujemy wtedy a mąż po kilku miesiącach będzie miał poważny problem i ciężarnej żonie mocno przypierdoli w łeb, za to że dawała dupy innemu :-D
  • 2775 / 39 / 0
Twoje podejście do kobiet mnie rozpierdala Heroine2. Tak w ogóle z tym biciem to jakiś fetysz? :nuts:
Siłownia, sparring- to potrafi dobrze zrelaksowac. Zwłaszcza jak się przy tym drugim porządnie wymęczymy i dostaniemy wpierdol %-D
Uwaga! Użytkownik BS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 6 / 0
Jak bylem mlody to wsiadalem w auto i zapierdalalem ile fabryka dala po ulicach (w nocy). Jak bylem troche starszy to walilem konia az mi skora na huju puchla. A teraz jak jestem wkurwiony to zonka przyniesie jakies mieso i winko, se pogadamy i przechodzi. Aha, dalej wkurwiony jestem jak wracam z pracy, te wszystkie huje na drodze podnosza mi cisnienie.... ale zonka da calusa, pomizia po jajkach i mija (no i mieso da, co najwazniesze). Priorytety sie zmieniaja z wiekiem.
  • 445 / 1 / 0
tłusty joint i dobre dubstepy

ew bieganie, ale to się strasznie zmęczysz
  • 1067 / 206 / 0
Jak jestem wkurwiony, wystarczy że ktoś odpowiednio do mnie zagada i od razu mam banana na ryju.
Chyba że jestem bardzo wkurwiony, wtedy musze się zaszyć w domowym zaciszu i posłuchać dobrej muzyki. Nie chce wtedy się widzieć z ludźmi bo mógłbym kogoś urazić.
I don't do drugs. I am drugs.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów

Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?