Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 1169 / 17 / 0
idz sobie leszczu.
  • 1098 / 7 / 0
Meratus pisze:
nom, lepiej napisać poraz 1000000000000000 o tym, jak to komuś 900 mg zajebiście zrobiło, jak to 'pani w aptece mi nie sprzedała bo powiedziała że jestem ćpunem lol'.
Cpun! Antidolu nie sprzedajemy. Dowidzenia.
  • 102 / 1 / 0
Cpun! Antidolu nie sprzedajemy. Dowidzenia.
ja znam tylko 'A na co panu tyle kodeiny?'

ewentualnie kiedyś , jeszcze zanim zacząłem ćpać chciałem czymś zaleczyć okrutny kaszel i poprosiłem o acodin. Pani w aptece z miejsca powiedziała 'nie ma' nawet nie sprawdzając i wyglądała na nieco zmieszaną jak poprosiłem o coś innego na kaszel. I dostałem thio. Aż tak wszyscy ten deiksem napieprzają ? :nuts:
  • 684 / 10 / 0
kiedyś staruszka przede mną poprosiła o coś na kaszel, pani farmaceutka zapytała 'czy osoba dla której jest ten lek jest pełnoletnia ? ' staruszka odpowiedziała że tak więc pani magister farmacji dała jej acodin, byłem tam z kumplem, z lekka parseliśmy obydwoje śmiechem :D
  • 734 / 3 / 0
Heheh u mnie nie ma takich akcji. Niemniej jednak jakos tak mi glupio, jak kupuje acodin, z antidolem nie ma tego problemu.. tylko notoryczne juz 'Antidol poprosze. Antidral? Antidol. Alitol? AntiDOL...AA! Antidol!
  • 348 / 4 / 0
Hahaha może myslą że tera młodzież ćpa Antidral, lek na nadmierne pocenie hahahahaha w końcu gorąco się robi %-D
  • 1098 / 7 / 0
Ja podczas 1.5 roka cpania kody tylko jedna apteke spalilem, ta kilka metrow od domu. Za leniwo mi bylo dupe ruszyc to codzien po kilka razy nawet chodzilem do tej samej, az wkoncu sam manager powiedzial, ze ze wzgledow zdrowotnych nie sprzeda mi wiecej tego leku bez recepty. Na szczescie zaraz po tym, moja przygoda z koda sie skonczyla. Teraz mam jeszcze zachowane ponad 10 gram czystej kodeiny w tabsach po 30mg ;)
  • 348 / 4 / 0
moor1992 pisze:
(...)moja przygoda z koda sie skonczyla. Teraz mam jeszcze zachowane ponad 10 gram czystej kodeiny w tabsach po 30mg ;)
Coś czuje że w takiej sytuacji przygody ciąg dalszy nastąpi %-D
  • 394 / 7 / 0
Ja nigdy nie mam problemów z kupnem kody bo zawsze jestem ładnie ubrany i jestem strasznie spięty %-D "poprosze trzy opakowania thiocodinu" nie wolno powiedzieć "poprosze trzy paczki thiocodinu" wtedy juz sie dziwnie patrzą. Najlepiej nie wchodzic do aptek w koszulkach z logiem jakiegoś zespołu ja wszedlem w koszulce AD/DC to mi tylko 1 dała. Aptekarki zwracają uwage na szczegóły.
Moor1992 z kąd masz tyle kodeiny kupiłeś ją w Polsce czy w Anglii?
  • 356 / 7 / 3
To ja bym kolczyki przy okazji musiała wyjąć %-D
Nie lepiej najpierw o cene zapytać?
Zablokowany
Newsy
Badanie: użytkownicy psychodelików mogą inaczej przetwarzać emocje

...czyli raz jeszcze na temat ostatnio omawiamy.

Magiczne grzyby w walce z uzależnieniem od nikotyny - przełom czy obiecujący eksperyment?

Nowe badania sugerują, że psylocybina - substancja psychoaktywna zawarta w tzw. "magicznych grzybach" - w połączeniu z psychoterapią może znacząco zwiększyć skuteczność rzucania palenia. Choć wyniki są obiecujące, naukowcy podkreślają potrzebę dalszych badań.

KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą

Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.