Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
a czy @murtibing miał okazję testować 4-EMC ?
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1854 / 215 / 37
Można to gdzieś już zamówić, czy trzeba czekać do połowy maja ?
Contra vim mortis non est medicamen in hortis
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
Ten sklep chyba monopolu na to nie ma, ale reszta nie chce się wychylać. I słusznie.
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 834 / 11 / 0
Owszem, tak jak pisałem, testowałem 4-EMC. Dwa razy. Pierwszym razem przy dawce 200mg oralnie, jak to zwykle bywa po tego rodzaju ketonach, efekty pojawiły się po ok. 20-30 minutach. Euforia była ogromna, czuć było też aspekty psychodeliczne, z czego miałem ogromną radochę. Charakter euforii jest nieco inny niż przy mefedronie. Wyraźnie czuć, że wydziela się serotonina. Sama euforia jest bardzo intensywna. Po ok 3h zaczynało schodzić i wracać (coś a'la góry i doliny). Później sniff i historia podobna do mefedronowej sesji. Drugim razem zacząłem od 100mg siffem. Podobnie do podania oralnego, z tym, że bardziej spidująco. Ogólny wpływ na serce określiłbym jako mniejszy niż ma mefedron. Jednak te grupy związków zawsze będą jechały po układzie krwionośnym. Taka jest cena za euforię. Po ok. 3h zaczynało falować jak przy podaniu oralnym i zaczęła się normalna procedura dociągania do oporu (albo ciśnienie za wysokie, albo koniec towaru). Mefedron na tle efektów 4-EMC w moim przypadku prezentował się blado. Jeżeli chodzi o psychodelę, to wyraźnie czuć ten aspekt i nasila się on wraz z dawką. Jest bardzo podobny do tego, który czasami można osiągnąć mefedronem, jednak bardziej "przyjazny" i czułem go wyraźnie niezależnie od dawki. Zjazd... heh... :)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 350 / 4 / 0
Zejscie porownalbys do tego po mefie ?
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Pomieszanie metylonowego i mefedronowego.
  • 350 / 4 / 0
uuuu to moze napisze tak
po mefie nie mam nigdy zjazdu jako takiego ,tlyko takie lajtowe wymeczenie psychiczne.
A nie mam pojecia jaki by byl zjazd metylonowy z mefedronowym ,moglbys to opisac?
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Po metylonie w "rozsądnych dawkach" też praktycznie nie ma zjazdu.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
To nie będziesz miał zjazdu ;)
  • 350 / 4 / 0
Jakie dawkowanie Pan poleca jaka poczatkowa ? jakie pozniej ? (ile na sniff ?) (ile na oral?) ?
(baaardzo zadko uzywam mefedronu i tego typu podobnych)
Co bardizej wali sniff czy oral ? Co bys polecal ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

THC i rozwój mózgu nastolatków – co pokazują najnowsze badania?

Używanie marihuany może prowadzić do ścieńczenia kory mózgowej u nastolatków – wynika z najnowszego badania prowadzonego przez Gracielę Piñeyro i Tomáša Pausa, naukowców z CHU Sainte-Justine oraz profesorów Wydziału Medycznego Uniwersytetu w Montrealu. Współpraca dwóch laboratoriów badawczych, korzystających z uzupełniających się podejść, wykazała, że THC – czyli tetrahydrokannabinol, substancja aktywna w konopiach – powoduje kurczenie się arborescencji dendrytycznej, czyli „sieci anten” neuronów, które odgrywają kluczową rolę w komunikacji między nimi. Skutkuje to zanikiem (atrofią) pewnych obszarów kory mózgowej – co jest szczególnie niepokojące w wieku, w którym mózg się rozwija.