ODPOWIEDZ
  • 543 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: fajka »
Tej, "czyściochy", a kiepy na trawnik to pewnie bez żenady rzucacie. Jebańce.
1-2-fuck off, drop out, never trust a fucking hippie
And for that matter don't trust anyone.
Quit school, don't work, livin' out the music de punk.
If I could do it so could anyone.
  • 678 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: sortis »
a ja tam wystarczy że umyje rączki przed jedzeniem, zęby po jedzeniu, nie mam jakiś schiz że klape w klopie otwieram butem i jakieś taki dziwne rzeczy ;d
'Wehikuł czasu to był by cud'
  • 1800 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Takie zajawki to nie są żarty, jest przejebane wiem, że każdy śmierdzi kurwa każdy dosłownie heh. Musze codziennie się wykąpać na leżąco w wannie bo inaczej nie usne. Kąpiel musi trwać minimum 20 minut. W ciągu dnia starczy prysznic.
Często też musze myć zęby nawet w pracy, kurwa nie nawidze gdy ktoś mi nawija a mu z ryja wali kawą i szlugiem %-D
Zawsze musze mieć przy sobie gume orbit, i husteczki higieniczne i telefon, bez tego zestawu nie wyjde z domu ;]
Ale jestem pojebnany
%-D

PS: W ogóle co to za temat, ja go nie założyłem a napisane jest że to jest mój topic, kurwa źle się dzieje w państwie Polskim :nuts:

"A Kaczyński zostanie pochowany na Wawelu po to by Piłsudzki miał zawsze zimnego Lecha pod ręką" (cytat z kądś tam)
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2010 przez userd, łącznie zmieniany 1 raz.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 430 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yaishi »
Publiczne toalety to zło, filtrowało się w nich kodę kiedyś :blush: Pewnie dlatego po takiej filtracji raz prawie zemdlałam :blush:
nie bierz moich postów zbyt serio, proszę <3
  • 983 / 16 / 0
Nieprzeczytany post autor: bzdaddict »
Gumę też noszę, bo ślinię się po klonach, po gumie co prawda ślinię się jeszcze bardziej ale jakoś tak bardziej naturalnie się przełyka.
Na to, że ludzie jebią nic nie poradzisz, taka ich natura.
Tylko z tym waleniem z ryja kawą i fajkami, mnie absolutnie nie przeszkadza, zresztą jak zapiję fajkę kawą to jej nie czuć podczas rozmowy - testowane na szczególnie wyczulonym na fajki obiekcie płci żeńskiej.
Kiepy rzucam byle gdzie czasami, to akurat prawda... ale nie będę szedł z nim 300 metrów do śmietnika bo jakiś buc nie zamontował żadnego na tym odcinku, no i staram się w jakieś kratki ściekowe czy inne takie, nie na trawnik.
rage13: Mam zomki 0,25 wolał bym żeby były Lorafenem np. :) na priva jak coś.
  • 3127 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
userd, masz nerwicę natręctw :P
High, how are you?
  • 53 / / 0
Nieprzeczytany post autor: luty »
Ja uwazam ze jak ktos po WC nie korzysta z bidetu, to brak mu higieny, ale na punkcie czystosci jestem wariatem. Moze dlatego, ze nie jem kody.
  • 150 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: viv »
nieprawda ja jem kode i tez otwieram kibel noga! i robie ekstrakcje z 2 tabletek bo sie boje parasyfu hahahaah. to sie leczy, tak mowia. nazywa sie nerwica natrectw.

a taki paradoks jest ze po kodzie mam [czesto] jeszcze wiecej natrectw niz normalnie
Ostatnio zmieniony 18 kwietnia 2010 przez viv, łącznie zmieniany 1 raz.
it doesn't pay to try
  • 1098 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: moor1992 »
Zaburzenia obsesyjno-kompulsywne?
Uwaga! Użytkownik moor1992 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
Bodzi0 pisze:
Wawoj pisze:
bo jestem kobietom
He he, dobrze, że nie "jezdem".
Szkoda, że nie odpiszesz mi na resztę posta, tylko wytkniesz jedyny błąd. To każdy potrafi, jedynka, możesz usiąść.

W opozycji załóżcie temat 'Ćpuny brudasy', może c0deine napisze Wam jak bezdomni TO robią.
Pojebana nie jestem, nikt na mnie nie chucha, bo 80% społeczeństwa śmierdzi z gęby.

Gdyby wszyscy byli czyści, to nikt nie musiałby mieć natręctw i nerwicy. Wchodzę do mieszkania po weekendzie, a tam pety na podłodze koło mojego materaca, na tym moja poduszka, a moja blejtrama ujebana.
Głowy ucięte przy samej dupie, pogrzebaczem. Teraz, zamiast się wyczilować przy książce (Firestarter, hihi), to będę sprzątała. Jak się wyprowadzę, to spalę cały Wrocław, nie tylko ten dom, więc lepiej się ewakuujcie. Albo i nie. :cheesy:
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
ODPOWIEDZ
Newsy
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą

Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.