Ważne jest, żeby mieć w pełni czysty towar od godnego zaufania sprzedawcy, więc może krukmanek podzielisz się źródłem?
Jak możesz porównać przyjęcie IV mefedronu a metkatu?
rrd pisze: Ważne jest, żeby mieć w pełni czysty towar od godnego zaufania sprzedawcy
[caps lock -> off]
Puder jest fajny bo lepiej uderza do głowy ale lepiej nie wychodzić na imprezkę po nim.
Nogi się nie słuchają, język plącze....itd
Ja miałam tę przyjemność]
Ile mg pudru użyłaś na pierwsze iv. ? W jakiej ilości wody go rozpuściłaś?
Potem dokładka 150 (mniej więcej po godz.:-) Piszę mniej więcej bo te chwile są tak milusie, że czas wtedy nie istnieje, następnie na obiad 150 itd.......aż się skończy:-)
u mnie to jest zależne od nastroju, czasami zaczynam od 150 i tak przrez cały wieczór, a innego dnia pakuję do bólu i nie ma znaczenia czy to puder czy kryształ.
Ja po mefisto mam dużą potrzebę seksu więc najprawdopodobniej faza u mnie trwa dużo krócej niż u spokojnego "mefiarza". Często dokładam, muszę zaznaczyć, że mi dwa dni wystarczają później potrzebuję dwóch dni na dojście do siebie:-)
Mefedron zażywam już od jakiegoś czasu ale tylko i wyłącznie donosowo. W najbliższym czasie chciałbym spróbować dożylnie. Mógłby mi ktoś doradzić co i jak bo troche jednak się boje?;]
yo, ninja, go !
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków
CBŚP rozbija narkotykowy gang z Podlasia. 22 podejrzanych, ponad 130 kg zabezpieczonych narkotyków Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając pod nadzorem Pomorskiego Wydziału Zamiejscowego Departamentu do Spraw Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Gdańsku, przeprowadzili trzy skoordynowane uderzenia w zorganizowaną grupę przestępczą z Podlasia. Grupa miała zajmować się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Łącznie zatrzymano 19 osób, a zabezpieczone mienie przekroczyło wartość 625 tys. zł.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.