Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
hujowy temat. kolejne idealizowanie ćpania. ćpanie w genach, stworzony do cpania. weź sie ogarnij
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 1067 / 204 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Ja jestem stworzony do grzania. I co z tego? Dostane order? Albo dyplom chce! Taki pozłacany :heart:
I don't do drugs. I am drugs.
  • 105 / / 0
Nieprzeczytany post autor: NeuroDriver »
a ja chcę pomnik.. z brązu xD
NeuroDriver:
Nie uważam że ćpanie można mieć w genach :P po prostu tak uważam i (c)huj. W dyskusje się nie wdaje.

Można mieć genetyczne predyspozycje do uzależnień nie tylko od środków psychoaktywnych ale np. hazardu itp. i to jest fakt naukowy, bezdyskusyjny bo udowodniony, więc twoje:

po prostu tak uważam

jest gówno warte ;-) asle to, że ktoś ma predyspozycję genetyczne do bycia nałogowcem wcale nie oznacza, że nim będzie po prostu jest w grupie podwyższonego ryzyka.
Predyspozycje do uzależniem - zgadzam się w 100% ale genetyczne uwarunkowanie że będzie się ćpało to nie wiem, można to napisać w wątku urban legends czy coś:P

a co do motywu w dr. house to prawda jest. można nawet wkręcić sobie w mózg "sróbkę" która naciskając w odpowiednim miejscu będzie sprawiać, że non stop będzie się w dobrym nastroju.
Uwaga! Użytkownik NeuroDriver nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 305 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ogar »
cos mi sie kojarzy taki odcinek... ale pamietam ze juz wtedy nad tym kminilem i stwierdzilem ze pewnie i tak sie po jakims czasie robi balagan w mózgu bo nie ma chuja! jak człowiek cos sam "przestawia" w naturze to prędzej czy później jest jak jest...
"(...) moze to uchroni nas od normalnosci... "
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Stworzony do ćpania! :wall:
Tak samo jak nie stworzony do roboty.
Inwalidztwo.
I'm broken.
  • 209 / 4 / 0
Tak,tak..
Siedzę w domu cały dzień i noduje,naciskając w odpowiednim miejscu srobke..
Nie jestem stworzony do roboty,tylko do ćpania!
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
Ale wyrobiłeś się przynajmniej z polskiego ;-)
I'm broken.
  • 657 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Akodeen »
rysiekzklanu pisze:
Akodeen pisze:
Zawsze mam 5-HTP wiec nie groza mi bad-tripy albo niedobory serotoniny.

objasnij
Moimi ulubionymi używkami są serotoninogeniki, i także te najczęściej przyjmuję. Paliwem dla nich jest właśnie 5-htp, czyli półprodukt serotoniny. Biorąc substancje powodujące jej wychwyt, w czasie niedoboru powodują właśnie rysy i bad tripy. To jakby zrobić sobie przejazdzke autem na oparach, i kurwa zylujac caly czas.

A tak to glowka pracuje ]
Stworzony do ćpania! :wall:
Tak samo jak nie stworzony do roboty.
Inwalidztwo.
[/quote]

Zaczne ubiegać się o rentę. %-D Wtedy mogłbym ćpać legalnie i dostawać na to hajc :-D
Ostatnio zmieniony 08 listopada 2009 przez Akodeen, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Akodeen jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2637 / 37 / 0
Nieprzeczytany post autor: ShadySharky »
kurwa akodeen bylem dokladnie taki sam jak ty za dzieciaka,uwagi w podstawowce wczesne probowanie dragow itd . ;D
45 Potem wszedł do świątyni i zaczął wyrzucać sprzedających w niej. 46 Mówił do nich: «Napisane jest: Mój DOM będzie domem modlitwy, a wy uczyniliście z niego jaskinię zbójców»9.
  • 137 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Neko »
sporo osób tu chyba takich było, ale niekoniecznie każdy był tak zajebiście mocno przekonany o własnej fajności.

do tematu: geny to chuj, ale od małolata fascynowały mnie odmienne stany. pseudoblekauty, jakieś gówniarskie zabawy inhalantami, potem uzależnienie od tabaki. tyle, że ja byłem grzecznym dzieciakiem, czytałem książki, i w ogóle byłem 'mądrala, co but mu się tralalala'.
celebration of mind as play
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Kieleccy policjanci zlikwidowali fabrykę klefedronu w powiecie sandomierskim

W minioną środę kieleccy policjanci zajmujący się zwalczaniem przestępczości narkotykowej współpracując z Biurem Kryminalnym Komendy Głównej Policji oraz kontrterrorystami z Kielc i Radomia przeprowadzili realizację, która doprowadziła do likwidacji dużej, fabryki produkującej klefedron. W sprawie zatrzymano 32 – latka, który najbliższe trzy miesiące spędzi w areszcie.

Używanie marihuany znacznie zwiększa ryzyko śmierci. „Byli młodzi i nie mieli wcześniejszych chorób

Regularne używanie marihuany może niemal podwoić ryzyko śmierci z powodu chorób sercowo-naczyniowych – wynika z najnowszej metaanalizy danych medycznych obejmujących blisko 200 milionów osób w wieku od 19 do 59 lat. Niepokoi fakt, że dotyczy ono również młodych osób, które do tej pory uważano za mniej narażone na takie zagrożenia.

Finał głośnego procesu w sprawie dziecka, które trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą

Dziecko, które latem 2023 roku trafiło do szpitala w Legnicy odurzone amfetaminą, miało wtedy dwanaście tygodni. Chłopczyk był w ciężkim stanie. Zarzuty narażenia dziecka na śmierć usłyszeli jego rodzice. Sąd skazał ojca na karę półtora roku pozbawienia wolności, matka usłyszała wyrok 10 miesięcy więzienia.