Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Kup sobie Zyrtec 10 mg tabletki, przeciwalergiczny, bez recepty. 30 dychy za 10 tabletek. Wrzucasz jedną tuż przed ćpaniem (koda, dxm, cokolwiek) i zapominasz o swędzeniu. A to mega rozpierdalanie głowy to pewnie zwykłe (ale silne) swędzenie, tylko wyolbrzymione dragiem.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 369 / 4 / 0
uwierz ze to nic ze swedzeniem nie mialo wspolnego, te rozpierdalanie glowy jest od srodka nie od zewnatrz
[color=#FF4000][b]ॐ मणि पद्मे हूँ[/b][/color]

one love
  • 375 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bodzi0 »
Może ci się tak to jawi w narkotycznym widzie?
Zarzuć przed tripem ten zyrtec to się przekonasz.
Uwaga! Użytkownik Bodzi0 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
golden afternoon pisze:
uwierz ze to nic ze swedzeniem nie mialo wspolnego, te rozpierdalanie glowy jest od srodka nie od zewnatrz
ma identycznie po deksie totalny rozpierdol bani mozna to porównać do nagłego zwrostu cisnienia w głowie i silnej goraczki . Moze to się wiąże z synchronizacją półkul mózgowych ? może ktoś to potwierdzić ?
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 369 / 4 / 0
to jeszcze powiedz ze odczuwasz cos w stylu coraz mocniej kumulujacego sie czegos w glowie, co im bardziej narasta tym bardziej jest panika, strach i nie ogar? dobrze wiedziec zze to moze byc spowodowane czyms konkretnym i to nie moja konkretna reakcja, jakby to sie dalo jeszcze ogarnac jakos.. -_-

one love
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bajabongo »
no i czułem momentami ze to coś zaraz mi rozsadzi banie od środka i napewno nie było to związane z histamina bo nie odczuwałem prawie wcale swędzenia i brałem avio.Ciężko to ogarnąc dlatego dałem sobie spokój z dexem chociaż w małych ilościach jest nawet przyjemne i tak nie dokucza . Natomiast moje podejrzenie że to synchronizacja półkul mózgowych wzięła się z tego że czułem coś podobnego jak słuchałem Hemi Sync naszczęscie nie w takim stopniu jak po dexie.
Jedynym sposobem na obejście systemu jest stworzenie własnego
  • 369 / 4 / 0
czyli to to samo co mam ja. Jakos nie sadze ze to od histaminy, na wiki i innych zrodlach specjalnie nie ma o co sie zaczepic, dawac no kurwika do tego tematu w koncu =/

one love
  • 232 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GonzoAlfonzo »
a może po prostu masz już tolerancję tak wysoką że nie odczuwasz tych swędzeń? Ja np. jak pierwsze trzy-cztery razy zarzucałem dexa to nic mnie nie swędziało dopiero później zaczęły robić się takie czerwone plamki, łeb swędział itp itd. Wiesz wszystko zależy od organizmu u mnie nie było swędzeń na początku a ciebie może nie być po pewnym czasie brania.
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
  • 369 / 4 / 0
prosze was czytajcie ze zrozumieniem, to nie chodzi o zwykle swedzenie ciala bo to zaden problem w porownaniu z glownym zagadnieniem.
Kurewski nieogar zahaczajacy o na prawde ciezkiego bad tripa to nie wkestia swedznia, kurwik zasugerowal ze te objawy to wina histaminy wiec dla tego prosilem o jakies potwierdzenie tego. Nie sprobuje dxm spowrotem do poki sie nie upewnie ze nie przezyje znow tego co raz juz musialem z wielkim trudem ogarniac.

one love
  • 232 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GonzoAlfonzo »
Czy tobie chodzi czasem o taki stan hmmm...jak to nazwać taka wielka gonitwa myśli (tylko nie taka jak po speedzie), że aż starasz się o nich nie myśleć ale coś od w środku głowy samo to napędza ?
Wszystko co napisałem powyżej to fikcja literacka. Elo Elo 5 dwa zero.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.

Trump podpisuje nakaz przyspieszenia badań nad lekami psychodelicznymi

Trump podpisał w sobotę rozporządzenie wykonawcze mające na celu złagodzenie ograniczeń badawczych dotyczących leków psychodelicznych, takich jak psylocybina i LSD, dążąc do przyspieszenia badań nad ich potencjałem w leczeniu chorób psychicznych.