dr.Kubeusz pisze: czyli odczuwalne działanie zamknąłbyś w tylko przeszło 6 - ciu godzinach?
scalono - aire
I co probowal ktos tego jeszcze oprocz mnie? Szczegolnie interesuja mnie uzytkownicy klonow, jak klobazam w jakich dawkach na nich działa, bo to w sumie leki o bardzo podobnym przeznaczeniu tylko klobazam znacznie slabszy, wyczytalem gdzies ze przeprowadzano badania z ktorych wyniklo ze 0,5 mg klona dawało lepsze efekty terapeutyczne niz 20-30 mg klobazamu.
Tak j/w ktoś pisał wchodzi szybko, dobra do piwka, napewno nie dla osób wjebanych, początkującym mogę polecić.
Edit/ poszło od godziny 100 mg - wyjebka na wszystko, ekstra humor.
Dziś inwentaryzacja magazynu coś czuje że będzie licho ze sprawnosćią umysłową
Kwetiapina podbija działanie i troszkę odsuwa senność,więc na +,
sniffowane pół tabletki działało na mnie jak jedna cała normalnie połknięta,spływ delikatny bardzo.
Mój staż z benzo to: alpra(46-mg jak mam przez x dni dziennie),klonazepam(2-4mg),bromazepamu probowalam blister,klorazepatu cale pudeleczko i ciul.
Ogólnie mam sporą tolerkę też przez inne rzeczy ale takie 4-5 tabsów+tyle samo kwetiapiny i może być good. Ale trzeba być świadomym faktu,że i tak bardzo szybko padniemy spać.
16 grudnia 2009Lemarko pisze: fenomenalny Noctofer- negatyw lorafenu, przyćmiewa umysł, retrospektywny i mroczny
Frisium idzie jeszcze dostać?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.