Chyba same ćpoki marzące o legal trawce sie wypowiadały pod artykułem.
Huja ze zjednoczenia i huja z legalnego zioła, jebcie sie ;/
W artykule jest przykład prawnika który pali i na pewno nie jest to jedyny przypadek, kilku takich i jak się postarają napiszą nowelizacje. Do tego inni ludzie który też mogą jakoś pomóc np. Ja jestem w stanie wydrukować kilkanaście tysięcy ulotek po praktycznie znikomych kosztach(dobry znajomy, który też pali prowadzi drukarnie). Podejrzewam że znalazła by się masa osób mogących pomóc w jakiś sposób.
Ale z pierdolenia:
Huja ze zjednoczenia i huja z legalnego zioła, jebcie sie ;/
Zgodzę się zupełnie ze zdaniem:
yhy... juz widze jak cpunki ktorzy jak sie upala ciezko sie im ruszyc do sklepu po jedzenie na ssanie i dzwonia po pizze, organizuja tego typu akcje...
Poruszyło mnie kilka wypowiedzi na ten temat(nie tylko na hyperreal.info internet jest znacznie większy) i postanowiłem zadziałać. Na tak poważną akcje nie wystarczy się umówić i pójść na komisariat. To trzeba przemyśleć i odpowiednio wszystko zaplanować. Już niedługo ukaże się odpowiednie forum i pseudo "kampania reklamowa" żeby dużo ludzi się o tym dowiedziało. Na forum zbierze się grupę ludzi odpowiednich i chętnych do działania. Myślę że gazeta wyborcza z akcją mynarkopolacy.pl na pewno jakoś w tym pomoże choćby w medialnym nagłośnieniu tej sprawy.
Wystarczy chcieć!
Coraz więcej krajów depenalizuje. W porównaniu z poprzednimi latami troszkę się jednak rusza. Jeszcze parę lat. A zasrywać sobie życie czymś co sprawi im tylko radochę... no cóż.
Również jestem z podkarpackiego, chodzę jednak w lubelskim do szkoły, mógłbym zwerbować ludzi z Biłgoraja, oni pomogliby zwerbować lublin.
W sprawie mającego powstać forum o którym pisałeś: super inicjatywa !
Jeśli chodzi o "nasranie sobie w papierach" ...uważam że po cholera 3dniach "okupowania" posterunków, panowie przy władzy musieliby coś z tym zrobić w końcu jak pisałeś nie daliby rady z osądzaniem etc.
Chciałbym widzieć tutaj masę wypowiedz, ludzie w kupie jest siła przebicia.
"Sprawa" jest do wygrania !
Zapodajcie temat do osób potencjalnie zainteresowanych.
http://www.zielonakampania.fora.pl/
Przykładowe forum jakie założyłem.
Zajmę się tworzeniem działów.
Kto się weźmie za style CSS? żeby to jakoś wyglądało?
Nadal liczę na jakiś "zryw".. ludzie powiedzcie, że się na to piszecie :PP :D
Zaczynajcie coś tu działać chłopaki i dziewczęta, dajcie szanse na rozwój forum
i tym samym pomóżcie w sprawie ;)
Potrzebuje do forum kogoś kto zna się na CSS i w słusznej sprawie pomoże nad tym zapanować.
http]
kolego naprawdę tak Cię kręcą darmowe zawiasy? Może to jakiś wkręt policyjny, co by odstrzelić tych co chcą działać?
A jeśli powiodłaby się to nikt zawiasów by nie miał.
Imo. lepszym pomysłem było by na MMB 2010 by cały pochód zatrzymał się pod Warszawską G(ł)ówną Komendą i tam zaczął palić, to by było to;)
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu
W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.
Zasłonili alkohol na stacjach paliw. Testy zakończone, Orlen nie dołączył
Sposób prezentacji alkoholu w sklepach ma realny wpływ na sprzedaż - wnioski z pilotażu prowadzonego na przełomie stycznia i lutego na trzech stacjach benzynowych w Polsce są jednoznaczne. Do inicjatywy nie dołączył Orlen, który ma swoje stanowisko w tej sprawie. Podobnie jak sieć sklepów z alkoholem Duży Ben.