Od jutra rzucam.
chociaż nie wiem co widzisz w tym leku mnie tylko zamulał ....
a dziś po odstawieniu moklaru dostałem hipomani a jutro mam lekarza, od się zdziwi jak zobaczy mnie
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
no klomipramina jest najsilniejszym TLPD i hamuje silniej wychwyt zwrrotny niz paroxetynka wiec sprubuje , jadlem juz ssri i gowno daly mi tak szczerze ,DARI tj. bupropion takze ale najwazniejsze to ustalic odpowiednia dawke dla siebie . chce wyprubowac leki o teoretycznie najwiekszym kalibrze bo w ssri osobiscie zwatpilem . TLPD w stosunku do SSRI zaczynaja dzialac dosc ostro po krotszym czasie , ssri sie w huj wolno rozkrecaja u mnie. zaczne od 37,5mg SR Anafranka
kolmipramine łykałem to mam rozeznanie ..i tak średnio działa..lepiej już się czułem na sertralinie,
napewno otępia i przy zmienianiu pozycji ciemno się robi w oczach ...można sobie tym zepsuć krążenie w głowie
ale od mojej rady silniejsza pewnie będzie chęć przetestowania samemu
wiec próbuj
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Tak kawa wpływa na emocje. Badacze: efekt nawet bez kofeiny
Kawa nie działa wyłącznie przez kofeinę – i nie tylko „pobudza”. Nowe badanie opublikowane w prestiżowym czasopiśmie Nature Communications pokazuje, że regularne picie kawy zmienia skład bakterii jelitowych, wpływa na metabolizm, a także emocje i zachowanie. Co ważne, część tych efektów utrzymuje się nawet wtedy, gdy sięgamy po kawę bezkofeinową.kawa, badania naukowe, publikacje3 naukowe
Badania dowiodły, że marihuana opóźnia rozwój nastolatków
Badanie przeprowadzone na ponad 11 tys. nastolatków wykazało, że zażywanie marihuany wiąże się z wolniejszym rozwojem poznawczym (zapamiętywaniem, koncentracją i szybkością myślenia), a także z gorszą pamięcią w kluczowych latach rozwoju mózgu.