Załóż sobie temat na forum i tam rób śmietnik.
Nadal czekam na nazwę leku który pogarsza wzrok.
internet ma ten plus że jest anonimowy i skoro(w co wątpię) jest facetem a przez internet chce być kobietą to co wam to przeszkadza? nie miała ani jednej wpadki z końcówkami, skąd właściwie przypuszczenia że to facet?
ja do niej nic nie mam, lubię ją a i dobre erotyczne opowiadania pisze! o!
rejestr pisze: Jak dla mnie to może sobie pisać te tłumaczenia. Ale tylko po polsku, jak czegoś nie dokończyłaś to nie wrzucaj tego na główną stronę tylko na przykład na forum, jestem przekonany że życzliwi użytkownicy docenią to.
Załóż sobie temat na forum i tam rób śmietnik.
Nadal czekam na nazwę leku który pogarsza wzrok.
(* We're looking for a center *) { } Empty words. I know there's
(* What if it turns out to be hollow? *) { } Life-within. Somehow
(* We could be what is broken... *) { } I'll set you free. Lucy Fair.
vold000 pisze: właściwie co was obchodzi czy to kobieta czy facet?
internet ma ten plus że jest anonimowy i skoro(w co wątpię) jest facetem a przez internet chce być kobietą to co wam to przeszkadza? nie miała ani jednej wpadki z końcówkami, skąd właściwie przypuszczenia że to facet?
ja do niej nic nie mam, lubię ją a i dobre erotyczne opowiadania pisze! o!
(* We're looking for a center *) { } Empty words. I know there's
(* What if it turns out to be hollow? *) { } Life-within. Somehow
(* We could be what is broken... *) { } I'll set you free. Lucy Fair.
http://zllo.wrzuta.pl/audio/7RGRgQscORt/era_----_ameno
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Badanie ścieków 2025: Marihuana dominuje w europejskich miastach, kokaina i ketamina w górę
Badanie ścieków to dynamicznie rozwijająca się dziedzina nauki. Pozwala ona naukowcom bardzo dokładnie oszacować, jakie narkotyki i w jakich ilościach spożywają mieszkańcy. Najnowsze badanie z 2025 roku miało ogromną skalę. Badacze sprawdzili ścieki w około 115 miastach na terenie Europy.
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana
Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.