Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 130 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: invit »
a ja bym zjadł raz ale porządnie czyli wszystko :D
Pan Marcin pisze:
No to mnie uspokoiłeś, bo jak bym miał całe 50mg na jeden raz brać to drogo by mnie ten trip wyszedł %-D
zależy po ile kupisz :)

niech się wypowiedzą o efektach osoby które miały z tym kontakt
Ostatnio zmieniony 06 lipca 2009 przez invit, łącznie zmieniany 1 raz.
Know your Body - Know your Mind - Know your Substance - Know your Source.
  • 261 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: rejestr »
invit pisze:
a ja bym zjadł raz ale porządnie czyli wszystko ]

mnie tam takie coś nie rajcuje :-p
wolałbym powoli odkrywać uroki nowej substancji, a tak jak zajebiesz 1 raz z pełną parą to następnym razem tak dużo już ci nie pokaże, dla silniejszych efektów polecam walnąć w nos, podobno per rectum ew. domięśniowo jest jeszcze lepiej ale nie wiem czy taka metoda podania cię interesuje,
invit pisze:
niech się wypowiedzą o efektach osoby które miały z tym kontakt
nie sądzę żebyś znalazł tutaj wiele takich osób
Pan Marcin pisze:
No to mnie uspokoiłeś, bo jak bym miał całe 50mg na jeden raz brać to drogo by mnie ten trip wyszedł %-D
no mi też byłoby szkoda 50mg na raz zjeść
  • 294 / 11 / 0
No to walnę na pierwszy raz 20mg w nochal i będzie dopsze
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Daj znac jak bylo bo rowniez mam plany potestowac tylko nie moge sie zebrac jeszcze 2ct7 trzeba stestowac :)
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 3 / 0
strasznie mnie zaciekawiło to 2c-c glownie ze wzgledu na "niby" odpręzenie podczas fazy i podziwianie wizuali w takim stanie moglo by byc sexowne.Ciezko cos takiego zdobyc?
Uwaga! Użytkownik bezczelnyny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Jestem po wstępnych testach tej substancji. Ilość jaką przyjąłem w siebie to ok. 25mg (odmierzone "na oko") w tym 2/3 wypite z kompotem, reszta przez nos (to była ok. 19.00). Od razu muszę powiedzieć, że wciąganie przez nos jest bardzo nieprzyjemne (ale tylko trochę bolesne). 5 min. potem już coś się zaczęło dziać. Weszło bardzo gwałtownie, niespodziewanie. Ciężko mi było skupić się na 1 punkcie. Ściany zaczynały powoli oddychać, kolory były lekko przejaskrawione. Uczucie dezorientacji i dyskomfortu cały czas rosło. Mała zmiana klimatu, jesteśmy na zewnątrz. Słońce grzeje, chmury budują się na niebie, przelatujące owady zostawiają smugi. Bodyload zniknął, zastąpiło go uczucie lekkości i przyjemne dreszcze. Pierwszy szok mija, mam wrażenie, że faza lekko się uspokoiła. Przysiedliśmy w końcu, bo doszliśmy do wniosku, że chodzenie w kółko nie ma sensu. Jakże przyjemnie się zrobiło kiedy leżeliśmy na trawce i patrzeliśmy się w niebo. Wizualnie naprawdę bez żadnych fajerwerek. Powiedziałbym nawet, że słabo. Ale byłem na to przygotowany. Szybka wycieczka do sklepu, zimne piwo z lodówki smakowało wyśmienicie. Cały czas dobry humor, uśmiech na twarzy i rozpieprzone źrenice. Gadka się klei, delikatna euforia i niesamowita "płynność" otoczenia. Zdecydowanie można powiedzieć, że 2C-C to empatogen, jednak nie ma co porównywać go do MDMA.
Zonk nastąpił w momencie kiedy zdaliśmy sobie sprawę, że efekty poważnie osłabły (i mam tu na myśli prawie całkowity zanik wizuali), a przecież wrzuciliśmy to ledwo 2 godziny temu! W moim przypadku to w sumie normalne, kwas działał na mnie tylko 5 godzin, DOI 7-8.
W każdym razie nie zawiodłem się bo byłem przygotowany na tak krótki czas działania, poza tym dawka jaką przyjąłem nie była duża.
Problemów ze snem nie uświadczyłem.

Podsumowanie:
Po 1 razie z tą substancją nie mogę wiele powiedzieć, ale pierwsze wrażenia są jak najbardziej pozytywne. Taka leciutka wesoła fazka.
Wierzę, że większe dawki pokażą więcej.
  • 319 / 7 / 0
"Pierwsze koty za płoty" ;]
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Teraz jak ktos z tego forum to przetestowal mozesz powiedziec czy w jakis sposob faza podobna jest do DOC?
Np 2C-I dla mnie jest bardzo podobne do DOI
A na zagranicznych forach bylo mowa o podobienstwu 2cc do doc
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 261 / 2 / 0
Tego ci nie powiem bo niestety nie miałem przyjemności spróbować DOC.
Podobieństwo na pewno jakieś jest, w końcu obydwa mają podstawiony chlor, analogicznie DOI i 2C-I mają jod stąd chyba te podobieństwa.
Mam w planach zarzucić jutro troszkę więcej, tylko nie jestem pewien czy nie zadziała za słabo w końcu tylko 1 dzień odstępu... Jak myślicie?
  • 2497 / 49 / 0
Zadziala, tylko mussz wziasc wieksza dawke, tak z 50mg, nie mniej.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu

Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.

Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani

Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.