Album "Magnetofon" nagrany w studio "Punkt G" w Giebułtowie w 2007 roku. Tym razem, muzycy opolskiej grupy, zapraszają słuchacza do krainy zwodniczo melancholijnych melodii na dzikie rodeo po pograniczu nieustępliwego rytmu i onirycznej pulsacji.
Nagranie: Artur Gasik, Jarek "Smoku" Smak
Miksy: Jarek "Smoku" Smak, Mariusz "Activator" Dziurawiec w Studio "As One"
Pozdro! Bless!
http://img72.imageshack.us/img72/3573/dscn5742rp0.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/3765/dscn5744ke4.jpg
ookolo 2tygodniowe planciki oswietlane 24/24
jaka jest roznica w rozwoju miedzy roslinami naswieltlanymi calodobowo a plantami ktore maja 6 czy 8 godzin ciemnosci ?
chociaż więcej ludzi preferuje 18/6 albo 20/4 w uprawach indoor...
Ja osobiście uprawiałem i będe uprawiał na 18/6 podczas wzrostu wegetatywnego ponieważ jest to bardziej zbliżone do naturalnego oświetlania i rośliny mają faze nocną do wydalenia substancji przemiany materii itd - taka moja teoria...
Jeśli chodzi o outdoor:
Moim zdaniem najlepszy byłby cykl 16/8 albo 18/6 ponieważ zmniejszy ewentualny stres który doświadczą sadzonki przy zmianie warunków gdy przeniesiemy je na dwór.
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.