Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
Tak, dxm zmniejsza tolerancje na inne narkotyki, tylko nie stosuj tego do metkata/innych stymulantow bo grozi to powaznym urazem.
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 1611 / 34 / 0
hamah pisze:
Oczywiscie , nie wiem dokładnie na jakie ale pamietam jak pod wplywem zapodalem buha z dobrego ziela to mnie ladnie poskladal ; )
Coś w tym jest, najlepszy przykład to mix dex+thc - 230mg dexa można nawet nie poczuć,ale już taki mix z buszkiem, dwoma daje mocne w hooy efekty... inna sprawa, że trawa też zwiększa wrażliwość i to bardzo - w takiej konfiguracji substancje dają power sobie nawzajem ^_^
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 642 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: qiuru18 »
tylko nie stosuj tego do metkata/innych stymulantów bo grozi to poważnym urazem.
Chodzi Ci o nie robienie mixów ze stymulantami.... ? Bo np. Ja lece nieraz tak że Metkat za 2 dni Dxm następnego dnia tramal i za 3 dni benzo i takie różne kolejki w innej kolejności

....a o uraz to..to o zespół serotoninowy chodzi ?
Każda blizna przypomina Mars jest ojczyzną
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
jeśli chcę sobie podbić MiPTa deksem 450, to kiedy wrzucić deksa?
Na razie opcja jest na peaku MiPTa kaszlaka i buszka jakiegoś
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 335 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: kapo »
Nie wrzucaj dxmu na peaku miptowym bo zanim ci dxm wjedzie faza z mipta zejdzie :) Najlepiej to przed i na peaku dxm dojebac mipt
Uwaga! Użytkownik kapo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
hmmm o tak o mówisz, też się zastanawiałem czy za nim mi deks nie wejdzie czar pryśnie i z jednego lotu w drugi za miast połączenia. Tyle, że 450 deksa w kit mnie robi, zawsze jadłem 900, ale to nie w mixach. W sumie mocno powinno być bo mam jeszcze perełke i buszka dobrego :-D
Dzieki za rade i chyba się do niej przychylę ;-)

• 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
To prawda ! Wiele narkotyków wziętych po dxm działa mocniej . Z własnych doświadczeń wymienię tutaj : THC, alkohol , kodeinę , dimenhydrynat , BrDragonfly , Benzydaminę , Powój , Grzybki Psylocybinowe , Muchomora czerwonego , ziołowe blendy typu Spice , clonazepam i jeszcze kilka innych . Oprócz tego DXM wydaje się łagodzić objawy uzależnienia od alkoholu i nikotyny . Dzięki niemu palę i piję mniej ( w porównaniu do przeszłości ) . Niskie dawki DXM brane regularnie zdają się działać antydepresyjnie . Bardzo ciekawa to substancja, szkoda tylko, że ciągle wiemy o niej zbyt mało, a zapewne ma ogromny potencjał, który tylko czeka na wykorzystanie .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 285 / 4 / 0
Eee dokładnie, zjadłem 450 zapiłem piwkiem, poczekałem aż na dobre się rozkręciło i zjadłem METa :-D
Ehhh grubość i szerokość, polecam bardzo ten mixik, bo faza deksowa podbija METa i wydłuża lot. Może się zbiorę, żeby wreszcie jakiegoś trka naskrobać, ale to się zobaczy w przyszłości.
Jecta kaszlaka, bo będzie draka!

Dziekówka kapo za rade :-) Pogrzało mi się, bo to nie MiPT, tylko MET ;]

• 34 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: antyk »
Trzy razy wchłonąłem dawkę 450 mg + alkohol (za trzecim jeszcze gałka muszkatołowa) i... nic. No co jest? Nie jestem jakimś napakowanym osiłkiem 200kg plus 10kg łańcuchów, ważę ledwie 60 kg, więc niby powinno na mnie podziałać. Czułem się jakbym za dużo wypił, w rzeczywiście łyknąłem dwa browarki. Czy to alkohol zniszczył cały efekt DXM, bo ani halucynacji nie miałem (podczas słuchania muzyki i bez, przy zamkniętych i otwartych oczach, nic kurwa), ani jakiejś ciekawej bani, tylko zamroczenie identyczne, co alkoholowe :wall:

Co mogłoby skutecznie polepszyć działanie dekstrometorfanu? MJ nie wchodzi w grę, jej nigdy więcej nie tknę, już mi wystarczy kłopotów z kapusiami, psami i lęków, które teraz przez nią mam :argue: :wall:

Spróbuję może czwarty raz, wpieprzę dwa razy większą dawkę i nie będę pił :diabolic: Może zadziała...
Gitara, ognisko, tu leją się po pyskach,
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
  • 285 / 4 / 0
Mozesz się Pobawić się z grapefruitem troszkę, bo ponoć zwiększa działanie niektórych leków, ale nie przesadź lepiej, bo za grubo może być jak planujesz 900.
Ja na swój pierwszy raz wszamałem 450, pojechałem do domu się umyć, bo nei mogłem znieść swędzenia i dorzuciłem następne 450 co było jazdą na krawędzi Bt, w sumie to może i nim było bo pamiętam, że płakałem widząc okropne rzeczy pod swoimi powiekami, które były przesiąknięte prodem :diabolic:

ODPOWIEDZ
Newsy
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce

Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów

Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.