Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
hamah pisze: Oczywiscie , nie wiem dokładnie na jakie ale pamietam jak pod wplywem zapodalem buha z dobrego ziela to mnie ladnie poskladal ; )
aparat.relaksu@hyperreal.info
Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
tylko nie stosuj tego do metkata/innych stymulantów bo grozi to poważnym urazem.
....a o uraz to..to o zespół serotoninowy chodzi ?
Nadal krzywdzę ludzi, gdy ludzie mnie krzywdzą
Daleką drogę mam, jakie to ma znaczenie
Że w moich butach stopy kaleczą kamienie
Na razie opcja jest na peaku MiPTa kaszlaka i buszka jakiegoś
ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Dzieki za rade i chyba się do niej przychylę ;-)
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Ehhh grubość i szerokość, polecam bardzo ten mixik, bo faza deksowa podbija METa i wydłuża lot. Może się zbiorę, żeby wreszcie jakiegoś trka naskrobać, ale to się zobaczy w przyszłości.
Jecta kaszlaka, bo będzie draka!
Dziekówka kapo za rade :-) Pogrzało mi się, bo to nie MiPT, tylko MET ;]
Co mogłoby skutecznie polepszyć działanie dekstrometorfanu? MJ nie wchodzi w grę, jej nigdy więcej nie tknę, już mi wystarczy kłopotów z kapusiami, psami i lęków, które teraz przez nią mam :argue: :wall:
Spróbuję może czwarty raz, wpieprzę dwa razy większą dawkę i nie będę pił :diabolic: Może zadziała...
Słońce, jezioro, ich trzech, ale nas czworo...
Ja na swój pierwszy raz wszamałem 450, pojechałem do domu się umyć, bo nei mogłem znieść swędzenia i dorzuciłem następne 450 co było jazdą na krawędzi Bt, w sumie to może i nim było bo pamiętam, że płakałem widząc okropne rzeczy pod swoimi powiekami, które były przesiąknięte prodem :diabolic:
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
KAS: 88 kapsułek z kokainą w żołądku + 1 w saszetce
Funkcjonariusze z Pomorskiego Urzędu Celno-skarbowego w Gdyni (PUCS) wykryli przemyt znacznej ilości kokainy na terenie Portu Lotniczego Gdańsk-Rębiechowo. Do rutynowej kontroli został skierowany podróżny, który przyleciał z Londynu.
Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach
Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.
Koniec ery alkomatów. W polskich firmach zaczyna się era narkotestów
Kilkanaście lat temu problem używek w miejscu pracy kojarzył się niemal wyłącznie z alkoholem. Kontrola trzeźwości, alkomaty, procedury odsuwania pracownika od obowiązków – to wszystko zamieniło się w standard w wielu branżach. Dziś jednak punkt ciężkości wyraźnie się przesunął. Coraz częściej mówi się nie o alkoholu, lecz o narkotykach i innych substancjach psychoaktywnych. Wydaje się, że ta zmiana nie jest przypadkowa, ale wpisuje się w szerszy trend społeczny, szczególnie widoczny w młodszym pokoleniu.