Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 347 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: unrealism »
No właśnie nie wiem, moim tokiem myślenia klon powinien dodać tylko "rozluźnienie", nie wchodząc w drogę grzybom. Zanim nazbieram jedno, albo kupię drugie to może ktoś się podzieli doświadczeniami. Tramal sobie odpuszczę, bo chyba może "przyblokować" trochę odczucia, ale to tylko moje widzimisię po zachowaniu mojego kumpla, który był uzależniony od tramaliska i był zarazem moim towarzyszem grzybowym. Mówił, że nie czuł różnicy... a to już dobry powód, żeby nie mieszać niepotrzebnie :)
  • 749 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: korkorio »
...
Mówił, że nie czuł różnicy... a to już dobry powód, żeby nie mieszać niepotrzebnie :)
No i ja to samo mówię.
Z resztą - za chuja bym nie skumał kogoś kto celowo miesza te dwie substancje.
Nieee.
I'm broken.
  • 5299 / 104 / 0
Nieprzeczytany post autor: pilleater »
Klon nie spowoduje, że faza zniknie całkowicie. Ciało się lepiej poczuje i może trochę na mocy wizualnej stracą. Klony są dobre szczególnie gdy robi się za ostro, a tak może być gdy grzyby są mocniejsze niż się przewidywało. Ja bym nie żarł benzosów przed tripem ale w trakcie, a najlepiej już pod koniec. I własciwie lepsze rolki niż klony, zwłaszcza te ze szkiełka :diabolic:
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
tee to tofana splyca grybki? dobrze jest na wejscie przypalic, czy lepiej na zejscie?
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
Zejście.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 749 / 5 / 0
Wejście.
I'm broken.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
Przejście.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 749 / 5 / 0
5r>- pisze:
... dobrze jest na wejscie przypalic, czy lepiej na zejscie?
No to już wiesz.
I'm broken.
  • 2244 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: borrasca »
To się nazywa rzeczowe wyjaśnienie sprawy, hehe.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 285 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: 5r>- »
no ba, aż nadmiar czasem info
a do tego bro!
no ale gdzie te gryby <_<
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
ODPOWIEDZ
Newsy
Jechał pijany na terapię i wpadł prosto na patrol

Poranki bywają trudne, szczególnie gdy w organizmie wciąż krąży wczorajszy alkohol. W Bartoszycach w piątek 22 sierpnia policjantki ruchu drogowego zatrzymały rowerzystę.

„Czyste” e-papierosy mogą być bardziej szkodliwe niż aromatyzowane

Aromatyzowane e-papierosy są bardziej pociągające dla młodzieży i młodych dorosłych, dlatego też w wielu miejscach – w ramach walki na nałogiem – wprowadza się ograniczenia czy zakazy sprzedaży tego typu produktów. Naukowcy z Yale University. Boston University oraz University of Louisville porównali skutki wdychania „czystych” liquidów z aromatyzowanymi oraz z niepaleniem. I okazało się, że te „czyste” są pod pewnymi względami bardziej szkodliwe dla zdrowia.

Mężczyźni z Teksasu skazani na więzienie. Podszyli się pod DEA, żeby ukraść narkotyki

Kary po kilka lat więzienia otrzymali mężczyźni z Teksasu, którzy podszywali się pod agentów DEA, próbując ukraść marihuanę z domu w południowym Oregonie. Celem było kilkaset funtów narkotyku. Kradzież została udaremniona przez interweniujących na miejscu policjantów.