Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
Frame pisze: karty;)? nie lepiej do kieszeni?
Także analogicznie ukrycie papierka między ulotkami, stronami książki, albo w klaserze ze znaczkami pocztowymi wydaje się rozsądne. Ponadto bagażu w torbie nie oglądają tak dokładnie jak podręcznego
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."
- Doktor do Chemika
Ulubione - albowiem nasączając jakiś przypadkowy wers, narażacie się na niechybna zapomnianie go, a wtedy będziecie musieli zjesć całą....
9 Poszedłem więc do anioła,
mówiąc mu, by dał mi książeczkę.
I rzecze mi:
«Weź i połknij ją,
a napełni wnętrzności twe goryczą,
lecz w ustach twych będzie słodka jak miód».
10 I wziąłem książeczkę z ręki anioła
i połknąłem ją,
a w ustach moich stała się słodka jak miód,
a gdy ją spożyłem,
goryczą napełniły się moje wnętrzności
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
czy transport kwasu w liście wysłanym Pocztą jest bezpieczny?
czy nawet zakładając, że ktoś sie skapnął na poczcie, że w środku jest kwas i na kopercie jest mój adres - to czy psiarnia może mi zrobić wjazd na chate i "coś" zrobić? czy nie będą mi w stanie nic udowodnić?
Pozdrawiam ;)
Cytując pan wojtas dnia 28.09.2008, 01:53:
No nie tak gdziekolwiek, bo jak torba jest prześwietlana na lotnisku, to przecież widać, że jest coś skitrane w galotach.
Ludzie, przecież papier w ogóle nie będzie widoczny!
Widoczne są metalowe rzeczy, kości, ewentualnie jakieś tam chrząstki ale nie kurwa karton kwasem nasączony!!
A co do transportu w liście to mi się wydaje, że przecież nie masz wpływu na to, co ktoś Ci wysyła, więc jak mogą coś od Ciebie chcieć? Chyba, że to już znajdą u Ciebie, no to wiadomo.
Co do wysylania poczta to nie ma zadnego problem, zwlaszcza, jak wysylasz blotter, albo chociaz jakis wiekszy jego kawalek, to wyglada po prostu jak kartka :)
Nie miałam z tym żadnych problemów.Papiery miałam ukryte w pasku, a zapomniałam że pasek też trzeba zdjąć i wrzucić na tą półkę do prześwietlenia.
Pasek spokojnie sobie przejechał przed oczami celników i tyle. Nic się nie stało, tak że luz. Najważniejsze to spokój i opanowanie:)
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków
Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.
Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia
W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.