Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 913 / 39 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kazik »
Frame pisze:
karty;)? nie lepiej do kieszeni?
Coś mi się wydaje, że kolega na lotnisku nie miał jeszcze nigdy sytuacji "please step aside, sir, spread your arms, keep your legs wide, empty your pockets".
Your circuit's dead, there's something wrong, can you hear me, major Tom?
  • 166 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Astacus »
Na lotniskach różnie bywa, w sumie nigdy nic nie przemycałem, ale raz zdarzyło mi się przez pomyłkę wnieść na pokład żyletkę i mały śrubokręt (do zegarka, kalkulatora itd) w podręcznym portfelu, między monetami. Przy prześwietleniu najwyraźniej im się zlało, bo wszystko było metalowe (nie wydaje mi się, żeby nie zwrócili uwagi na takie narzędzia).

Także analogicznie ukrycie papierka między ulotkami, stronami książki, albo w klaserze ze znaczkami pocztowymi wydaje się rozsądne. Ponadto bagażu w torbie nie oglądają tak dokładnie jak podręcznego
"Na wszystko, co się zdarzy, masz gotowy, przywieziony z Ziemi schemat.
Jeżeli jakiś szczegół nie pasuje, to go po prostu odrzucasz."

- Doktor do Chemika
  • 2179 / 31 / 0
też tak sądze, zdaje sie że można na spokojnie blottery włożyć między kartki czasopisma i heja. Prawdopodobieństwo że przy prześwietleniu zróżnicują to ze zwykłą kartką są bardzo znikome. Także jeśli już to z pewnością pakowałbym w bagaż do ładowni.
Hidden mefedron User
  • 4024 / 375 / 953
Myślę, że najrozsądniej jest zakupić LSD w płynie i kroplami takowego nasączyć ulubione wersy kieszonkowej Biblii.

Ulubione - albowiem nasączając jakiś przypadkowy wers, narażacie się na niechybna zapomnianie go, a wtedy będziecie musieli zjesć całą....

9 Poszedłem więc do anioła,
mówiąc mu, by dał mi książeczkę.
I rzecze mi:
«Weź i połknij ją,
a napełni wnętrzności twe goryczą,
lecz w ustach twych będzie słodka jak miód».
10 I wziąłem książeczkę z ręki anioła
i połknąłem ją,
a w ustach moich stała się słodka jak miód,
a gdy ją spożyłem,
goryczą napełniły się moje wnętrzności
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 614 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: duke01 »
ok - a teraz mi powiedzcie:

czy transport kwasu w liście wysłanym Pocztą jest bezpieczny?

czy nawet zakładając, że ktoś sie skapnął na poczcie, że w środku jest kwas i na kopercie jest mój adres - to czy psiarnia może mi zrobić wjazd na chate i "coś" zrobić? czy nie będą mi w stanie nic udowodnić?

Pozdrawiam ;)
  • 61 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Alibi »
Cytując pan wojtas dnia 28.09.2008, 01:53:
No nie tak gdziekolwiek, bo jak torba jest prześwietlana na lotnisku, to przecież widać, że jest coś skitrane w galotach.
Ale co, kartonik z kwasem będzie widoczny po prześwietleniu?!
Ludzie, przecież papier w ogóle nie będzie widoczny!
Widoczne są metalowe rzeczy, kości, ewentualnie jakieś tam chrząstki ale nie kurwa karton kwasem nasączony!!
A co do transportu w liście to mi się wydaje, że przecież nie masz wpływu na to, co ktoś Ci wysyła, więc jak mogą coś od Ciebie chcieć? Chyba, że to już znajdą u Ciebie, no to wiadomo.
"(...)i w jednej chwili znalazłem odpowiedź, bu kumple mnie lubili - co ze sobą zrobić: upodobnić się do nich w każdym detalu, chodzić do hybryd i słuchać metalu. Wypisać s ię z klubu miłośników pedału. Członkostwo tam było niewskazane (...)"
  • 80 / 2 / 0
Także i mi przydały by sie informacje ale........ no właśnie zawsze jest ale Od praktykujących podróżnych
nie o różach nie o bradkach
  • 2497 / 52 / 0
Jak masz bagaz rejestrowany to tam wrzuc blotter i masz spokoj.
Co do wysylania poczta to nie ma zadnego problem, zwlaszcza, jak wysylasz blotter, albo chociaz jakis wiekszy jego kawalek, to wyglada po prostu jak kartka :)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 233 / 2 / 0
przewoziłam papiery samolotem.
Nie miałam z tym żadnych problemów.Papiery miałam ukryte w pasku, a zapomniałam że pasek też trzeba zdjąć i wrzucić na tą półkę do prześwietlenia.
Pasek spokojnie sobie przejechał przed oczami celników i tyle. Nic się nie stało, tak że luz. Najważniejsze to spokój i opanowanie:)
  • 2 / / 0
Nieprzeczytany post autor: szyman133 »
nie chowajcie kwasa wrzucie blloter w walizke i juz przecierz to jest zwy6kly kartonik kto to znajdzie nie ma smaku ani zapachu nie cowajcie blisko ciala hehe jak nie chcecie zobaczyc smok.ów w samolocie hehe kwas to kurestwo co sie wchłania nawet z potem ja przywoziłem rorzne zeczy z wysp i było ok PZDR for ALL
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Oświęcim. Zasnął na ławce miał przy sobie torbę narkotyków

Policjanci z Ogniwa Patrolowo-Interwencyjnego oświęcimskiej komendy Policji podczas patrolu zatrzymali 18-letniego obywatela Ukrainy. Nastolatek posiadał przy sobie torbę z kilkoma rodzajami narkotyków. Jest podejrzewany o posiadanie znacznych ilości środków odurzających.

Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD

Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.