Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
pokolenie Ł.K. pisze:

Niezupełnie, akurat oni wszyscy ten haszysz jedli .,.
gdyż byli szanowanymi ludźmi i nie obawiali się eksperymentów ze swoją świadomością.
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
jaitylkoja pisze:
Prometeusz pisze:
To z prawej to fotoszop. Upośledzony by się zorientował.
dlaczego tak sądzisz?
skoro nie widzisz to znaczy, że nie jesteś upośledzony ;-)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
WildMonkey pisze:
jaitylkoja pisze:
Prometeusz pisze:
To z prawej to fotoszop. Upośledzony by się zorientował.
dlaczego tak sądzisz?
skoro nie widzisz to znaczy, że nie jesteś upośledzony ;-)
Nie jestem. A kiedyś zdjęcia były naprawdę mocno obrabiane, rzućcie okiem na ślubne swoich dziadków- sam mam kilka z początku XX wieku i ta technika wydaje mi się bardzo klimatyczna :-)
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.

Ekspert: szkodliwość kawy jest mitem

Kawa, do niedawna uważana za używkę, w świetle najnowszych badań wykazuje liczne korzyści zdrowotne: obniża ryzyko nadciśnienia tętniczego, chorób serca i kamicy nerkowej, wspiera zdrowie wątroby i naczyń, zmniejsza stan zapalny oraz ryzyko zgonu. Warunkiem jest, aby pić ją w sposób regularny i umiarkowany - podkreśla lek. Stanisław Surma.