Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
* bóle nóg i stawów --> Ketonal Forte, Metacarbamol (rozluźnia mięśnie poprzeczne)
* biegunka --> Laremid dawniej występujący pod nazwą Loperamid (2 tabletki i dupe masz zatkaną)
* niepokój, pobudzenie ruchowe, natrętne myśli, problemy ze snem --> Relanium
* trudności z zaśnięciem, wyciszenie --> Hydroksyzyna, występuję również pod nazwą Atarax
Poza tym brałem jeszcze Promazyne i Iporel (na pikawke, jak serce wali jak młot).
Poradzenie sobie z objawami fizycznymi to mały pikuś. Najważniejsza jest psychika i tutaj zaczynają się schody.
porównujesz objawy odstawienia heroiny z objawami odstawienia tramalu?
moze są takie same, ale jesli chodzi o ich sile to tego juz nie mozna porównywac, heroina jest odpowiednio mocniejsza niz tramal i tak też jest przy odstawieniu, skret jest odpowiednio mocniejszy :D
"Chcę żyć pełnią życia, chcę wyssać wszystkie soki życia, by zgromić wszystko to, co życiem nie jest. By nie odkryć tuż przed śmiercią, że nie umiałem żyć"
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
Roni Regan pisze: Ja mam takie pytanko do wszystkich ludzi, którym niestety zdarzyło się wjebać fizycznie w trampa. Ile trwał najkrótszy ciąg, który zaoowocował skrętem?? Czy po tygodniu nawalania można już dostać skręta?(tak teoretycznie4, jeśli nikomu się to nie zdarzyło.)
...
które przedłużyły się do 10 miesięcy
Skręt jak tlen i browarków pare na prześwicie
Kolorowsze staje się szare życie
1 przerwy owszem, można robić. Na okres półtrwania nie patrz.
Chcesz po ciągu zrobić dzień przerwy, a następnego dnia znów brać. Tak się da. Jeden dzień po ciągu da się wytrzymać na lajcie. Drugi już nie.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.