Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Wawoj pisze: Ah, bym zapomniała. Na tripie koniecznie muszę spędzić trochę czasu przed lustrem. W czasie jednego z moich lotów, tam, po drugiej stronie zaczął pruszyć śnieg i zobaczyłam swoją twarz starszą o jakieś 40 lat. Nie powiem, ciekawe przeżycie.
Ja mam patrzac w lustro po DXM mysli typu]
Pomyśl jak ten frajer mówi o tobie kiedy na trzeźwo się przeglądasz ;]
raz w domu bralam. potem chcialam wyjsc. akurat remont, wiec musialam ubrac sie w kuchni, gdzie wszyscy siedzieli. matka do mnie nagle JEZUU CO CI SIE STALO W GLOWE!? ja sie chwytam przerazona a ona HAHA DALAS SIE NABRAC. mialam juz na koncu jezyka: matka, nie stresuj mnie, jak jestem po acodinie.
ogolnie, bez problemu. wszystko, wszedzie. latwiej. o wiele latwiej. teraz do pracy chodze na deksie.
jedyny problem to to, ze jak jestem kelnerka to mam drzace rece i kawe ludziom wylewam.
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
Pozatym jedząc tak często dexa, tak Ci wzrośnie tolerancja że nawet nie zauważysz kiedy, a będziesz musiała walić po 1350 mg :rolleyes:
Pozdrawiam.
Po 900mg w biedronce zakupy zrobiłem...wiec w szkole bym dal rade...ale po co isc zdekszony do szkoly? skoro duzo wiadomosci nie wyniesiesz i jeszcze mozna byc posądzony o jakies narkotyki czy coś :)
Na dexie do szkoły...tyle ludzi...idąc korytarzem to ja bym chyba masakrycznej dezorientacji dostał ]
Ja w te wakacje musiałem iść do szkoły po zaświadczenie jakieś do sekretariatu szkolnego.
No i poszedłem, jak juz ładnie wchodziło 900mg, fajnie było przejść sie po tych wszystkich korytarzach na DXM.
fraktal pisze: Ja w te wakacje musiałem iść do szkoły po zaświadczenie jakieś do sekretariatu szkolnego.
No i poszedłem, jak juz ładnie wchodziło 900mg, fajnie było przejść sie po tych wszystkich korytarzach na dxm.
Pamiętam stoje kiedyś po 900mg w biedronce w kolejce cały się pocę...i mowie...KURWA! Szybciej! no i otworzyli drugą kase...i wszyscy ludzie się na mnie gapią :)
Kiedyś musiałem zdeksowany odebrać legitymacje w dziekanacie ... no i problem sprawiło mi podpisanie się na liście obok swojego nazwiska -3 razy pani musiała mazać korektorem ,no ale w końcu jak pokazała palcem to trafiłem :-D
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych
36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln
Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.