Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Wawoj pisze:
Ah, bym zapomniała. Na tripie koniecznie muszę spędzić trochę czasu przed lustrem. W czasie jednego z moich lotów, tam, po drugiej stronie zaczął pruszyć śnieg i zobaczyłam swoją twarz starszą o jakieś 40 lat. Nie powiem, ciekawe przeżycie.
Kiedyś, po czymś, miałem podobny motyw, z tym że ja zauważyłem po drugiej stronie lustra delikatnie inne ruchy od własnych oraz poczułem że ta osoba posiada indywidualną świadomość %-D
לאכול חומצה!
  • 1217 / 21 / 0
Ja mam patrzac w lustro po DXM mysli typu: czy to ten swiat jest realny? Czy jestem tylko odbiciem tego po drugiej stronie? A moze nie mam w ogole wplywu na to co robie, a wszystko wykonuje ten frajer co w tej chwili patrzy sie na mnie w lustrze...
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
[quote="Psychopath"]
Ja mam patrzac w lustro po DXM mysli typu]

Pomyśl jak ten frajer mówi o tobie kiedy na trzeźwo się przeglądasz ;]
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 127 / 1 / 0
ja pierwszy tydzien jak dowiedzialam sie o dxm bralam non stop 7 dni po paczce okolo i chodzilam normalnie do szkoly ;-) jako ze chodzilam do psychologa szkolnego, to opowiadalam jej, ze mam problemy z bezsennoscia i w ogole, to mi dawali zarcie za darmo i nikt nigdy sie nie czepial. :-D bez problemu wszystko np. egzamin wstepny do egzaminu DSD pisalam na deksie (DSD to jest taki certyfikat szwabski), no i ledwo co mi sie udalo napisac, no ale udalo mi sie, wiec DXM rzadzi xD pamietam ze jak mialam rozumienie ze sluchu to zaczelam fazowac sie akcentem jakiegos szwaba ktory akurat gadal i w ogole nie sluchalam go a potem koniec zadania i musialam wszystko zaznaczac z kosmosu, bo nie wiedzialam nawet o czym byl tekst, a literki lataly mi przed oczami %-D

raz w domu bralam. potem chcialam wyjsc. akurat remont, wiec musialam ubrac sie w kuchni, gdzie wszyscy siedzieli. matka do mnie nagle JEZUU CO CI SIE STALO W GLOWE!? ja sie chwytam przerazona a ona HAHA DALAS SIE NABRAC. mialam juz na koncu jezyka: matka, nie stresuj mnie, jak jestem po acodinie. %-D

ogolnie, bez problemu. wszystko, wszedzie. latwiej. o wiele latwiej. teraz do pracy chodze na deksie.

jedyny problem to to, ze jak jestem kelnerka to mam drzace rece i kawe ludziom wylewam. %-D ale pitoli mnie to, bo napiwki i tak zajebuje sobie Turek, ktory mnie zatrudnia. niech sie udlawi, splosze mu wszystkich klientow. :diabolic:
"świat to lśniący ogród rozkoszy, którego owoce zrywać należy od razu" /// portal i forum nt. wampiryzmu:
recenzje, literatura, filmy, komiksy, wariaci, mordercy - takie tam...
+ dyskusje http://blood-luna.org ///
  • 459 / 3 / 0
hmm, no ja osobiście na dexie bym do szkoły nie poszedł, pozatym niewiem z czemu niby jest łatwiej po acodinie, pracować? Ja jestem innego zdania, no ale jak to powiedział kiedyś pewien inteligentny człowiek "każdy ma inne jazdy".

Pozatym jedząc tak często dexa, tak Ci wzrośnie tolerancja że nawet nie zauważysz kiedy, a będziesz musiała walić po 1350 mg :rolleyes:

Pozdrawiam.
Ostatnio zmieniony 18 lipca 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1217 / 21 / 0
Ja za pierwszym razem lyknalem 150mg zeby sprawdzic czy nie jestem nadwrazliwy, a 2 godz pozniej musialem isc do szkoly (oczywiscie, gdyby mnie zbyt mocno poczochralo to bym zostal w domu). Gdy deks wszedl, bylo tak pieknie, ze nie moglem oderwac sie od muzyki. Siedzialem rancem przy kompie, muza leci, popijam kawe, wtedy ten dzien wydawal mi sie jednym z najlepszych dni w moim zyciu. No ale coz, czas do szkoly. Jadac do szkoly w autobusie po prostu jechalem jak zahipnotyzowany - cos pieknego. Na 1 plateau nawet jazda autobusem jest przepiekna
Uwaga! Użytkownik Psychopath jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Na dexie do szkoły...tyle ludzi...idąc korytarzem to ja bym chyba masakrycznej dezorientacji dostał :D
Po 900mg w biedronce zakupy zrobiłem...wiec w szkole bym dal rade...ale po co isc zdekszony do szkoly? skoro duzo wiadomosci nie wyniesiesz i jeszcze mozna byc posądzony o jakies narkotyki czy coś :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
[quote="Deixem"]
Na dexie do szkoły...tyle ludzi...idąc korytarzem to ja bym chyba masakrycznej dezorientacji dostał ]
Ja w te wakacje musiałem iść do szkoły po zaświadczenie jakieś do sekretariatu szkolnego.
No i poszedłem, jak juz ładnie wchodziło 900mg, fajnie było przejść sie po tych wszystkich korytarzach na DXM.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
fraktal pisze:
Ja w te wakacje musiałem iść do szkoły po zaświadczenie jakieś do sekretariatu szkolnego.
No i poszedłem, jak juz ładnie wchodziło 900mg, fajnie było przejść sie po tych wszystkich korytarzach na dxm.
Ooo...Mi chodzi o szkołe pełną ludzi...na 900mg to ja bym im cały sekretariat zalał potem z czoła :)
Pamiętam stoje kiedyś po 900mg w biedronce w kolejce cały się pocę...i mowie...KURWA! Szybciej! no i otworzyli drugą kase...i wszyscy ludzie się na mnie gapią :)
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 29 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hassan »
Głównie słucham muzyki ,chodzę sobie po okolicy albo w tą i z powrotem po mieszkaniu albo pogadać o dupie marynie ,ale wszystko zależy jak wejdzie . Nie wyobrażam sobie załatwiania poważnych spraw po deksie pomijam już to jak po nim wyglądam %-D
Kiedyś musiałem zdeksowany odebrać legitymacje w dziekanacie ... no i problem sprawiło mi podpisanie się na liście obok swojego nazwiska -3 razy pani musiała mazać korektorem ,no ale w końcu jak pokazała palcem to trafiłem :-D
Uwaga! Użytkownik Hassan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony

Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.

CBŚP zlikwidowało kolejne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono narkotyki o wartości ponad 28 mln

Funkcjonariusze CBŚP, przy wsparciu policjantów z KPP w Śremie, zlikwidowali na terenie powiatu śremskiego nielegalne laboratorium klofedronu. Zatrzymano dwóch podejrzanych i zabezpieczono znaczne ilości niebezpiecznych substancji.