Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 21 / / 0
Nieprzeczytany post autor: 1/2 »
wal śmiało, ja tak pije już od kilku lat ;)
  • 137 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: iwil »
zjesc cos od moli! kulki naftalinowe!
  • 1800 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: userd »
Od takiego mixu nic się nie stanie, ja wielokrotnie piłem wóde i napój energetyczny jako popite albo w drinkach. Tylko zauważyłem, że na drugi dzień jakiś taki człowiek jest podenerwowany. Ale to może od odstawki kody i benzo.
Niczego nie chcę tak bardzo jak zasnąć i się nie obudzić
  • 5299 / 104 / 0
Co za koleś ;]

@No_name

1. targałem z Ciebie łacha
2. pisanie w notatniku czegokolwiek (html itd) to nie jest programowanie
3. object pascal powiedzmy, c, assembler
4. naucz się cytować jak należy, później ściągnij sobie tp 7.0, hehe.
5. mix energy+alkohol jest niewskazany. A wystarczy czytać na puszcze, chyba to potrafisz skoro pisać umiesz.
Z mojej strony eot i pozdrowienia z ogrodu botanicznego
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 200 / 1 / 0
Koniecznie napisz trip raport + zdjęcie ryja (może być odcisk w kupie, którą znajdziesz rano w portkach, w trakcie manualnej ekspedycji pod tytułem: co mnie grzeje?).
Wskazówka do prawidłowego rozszyfrowania skrótu "WDS" - autorem sentencji jest użytkownik Bill.
  • 11 / / 0
Nieprzeczytany post autor: no_name »
he :)

1. targałem z Ciebie łacha // slodko
2. pisanie w notatniku czegokolwiek (html itd) to nie jest programowanie // nie pisalem ze programuje w notatniku
3. object pascal powiedzmy, c, assembler // ale co? w ekselu? napewno :)
4. naucz się cytować jak należy, później ściągnij sobie tp 7.0, hehe. // 7.1 jest ostatnia wersja jaka znam, mam juz dawno :)
5. mix energy+alkohol jest niewskazany. A wystarczy czytać na puszcze, chyba to potrafisz skoro pisać umiesz. // tak ale na tym forum w innych postach wychwalaja to a inni pisza ze zejsc idzie, sam juz nie wiem
p.s.
wczoraj dopilem redbula i chuja mnie wykrecilo, jedynie zywszy bylem co pozwolilo mi wiecej wypic :)

Z mojej strony eot i pozdrowienia z ogrodu botanicznego // eot, pozdrawiam

@
zaśmiechany kapelutek
wydaje mi sie ze masz kompleks, polega on na tym ze wieszkosc userow zakladajacych posty takie jak ten kims sa w zyciu, tak jak ja np. coderem a ty TYLKO ćpakiem.
Moze sie myle, nie jestem psycholem?

pozdrawiam
Uwaga! Użytkownik no_name nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 200 / 1 / 0
Powiadasz coderem. Puste Twe życie, skoro usilnie nadajesz mu sens, wmawiając sobie, że jesteś coderem. Dowartościowujesz się żałośnie.
  • 803 / 6 / 0

5. mix energy+alkohol jest niewskazany.
Dobra bania. Bilans wychodzi na plus dla energy drinka 50/50 z vodka.
  • 200 / 1 / 0
"Ofiara pijaństwa".
Ostatnio zmieniony 02 czerwca 2008 przez zaśmiechany kapelutek, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 146 / / 0
Nieprzeczytany post autor: divide »
@no_name

1) klasa abstrakcyjna to nie jest programowanie obiektowe tylko jedna z klas.
2) programów do office'a (excela) nie pisze się w VB
3) jeśli dużo nie pijesz będziesz hafcił po tym miksie może
Uwaga! Użytkownik divide nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Fenomen euforii biegacza – to nie endorfiny, tylko naturalna marihuana

Tajemniczy stan euforii, którego doświadcza blisko 75% biegaczy. Tak zwana „euforia biegacza” redukuje ból, wyostrza zmysły i daje uczucie podobne do działania marihuany. Najnowsze badania naukowe tłumaczą, dlaczego „runner’s high” to nie mit, a ewolucyjny mechanizm przetrwania – i jak go uruchomić nawet początkującym. W tym artykule dowiesz się, co to jest runner’s high, jak działa i jak go wywołać nawet jeśli dopiero zaczynasz biegać.

1 na 50 przewoźników był karany za narkotyki – nietypowe badanie z Holandii

Holenderski urząd statystyczny CBS (Centraal Bureau voor de Statistiek) opublikował wyniki nietypowego badania, mogącego wskazywać na powiązania między branża narkotykową a innymi, legalnymi sektorami gospodarki. Skupiono się przy tym na właścicielach firm oraz prezesach, a na szczycie rankingu pojawili się między innymi przewoźnicy.

Duda: prezydent nie może mieć nałogów, które wpływają na jego świadomość

Zwierzchnik sił zbrojnych nie może mieć nałogów, które powodują, że nie w pełni świadomie będzie podejmował decyzje w najważniejszych sprawach - powiedział w poniedziałek prezydent Andrzej Duda. Dodał, że całkiem byłoby rozsądne, gdyby rzeczywiście taka kwestia była sprawdzana.