Dyskusja na temat grzybów halucynogennych, m.in. łysiczki lancetowatej i muchomora czerwonego.
Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
browar444 pisze:
są pewne grzyby halucynogenne, ale z obszarów bardziej tropikalnych, z których robi się specjalne mieszanki, pali w fajkach podobnych do opiumowych. toksyczność raczej nie zbadana.
Masz na mysli psylocybe cubensis? No przecież o tym chyba mowa! Chyba nie myslisz żeby ktoś chciał palić 60 łysiczek ;]
Głąb.
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 5299 / 106 / 0
Kurwik, pierwszy raz o takich grzybach słyszę :scared: Gołąb to chyba ptak?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 755 / 19 / 0
slyszalem o halucynogennych ptakach z azji.
mozna palic, ale lepiej skruszyc i walnac krese
jeżeli wysyaeś mi pm [od początku do zeszłego tygodnia], to nic nie doszło.
  • 200 / 1 / 0
Masz na myśli skośne nasienie?
  • 5299 / 106 / 0
Cygańskie nasienie.
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 749 / 5 / 0

Kurwik, pierwszy raz o takich grzybach słyszę :scared: Gołąb to chyba ptak?
O mnie się coś o uszy obiło.
Gołąbek - jest taki grzyb.
I'm broken.
  • 20 / / 0
Po zjedzeniu suszonych muchomorków i braku efektów postanowiłem zjarać grzyba w cybuszku. Dym był dosyć lajtowy, paliłem dosyć długo, ale poza bólem głowy nic nie poczułem. Widać czerwoniaki straciły moc. Pewnie jeszcze spróbuję w przyszłym roku ze świeższymi egzemplarzami.
  • 221 / 2 / 0
chcecie grzybice płuc dostac?
Uwaga! Użytkownik madafakers nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
madafakers pisze:
chcecie grzybice płuc dostac?
Czemu nie? Nie trzeba będzie łazić po lesie za grzybami.
  • 565 / 7 / 0
Do grzybicy pluc potrzebne sa zarodniki jak mniemam, a takich suszone grzyby nie posiadaja, czyz nie?

Oczywiscie temat zalozylem dla poznania teorii, nie zamierzam jej stosowac w praktyce, moje pluca sa i tak wystarczajaco czarne.
Zabawne, pisze to 2 lata pozniej :)
Ostatnio zmieniony 18 listopada 2010 przez FreeOfMe, łącznie zmieniany 2 razy.
Zablokowany
Newsy
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.