Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 302 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkocholik »
Ja właśnie co dziwne w tym biznesie zawsze wszystko chciałem sam sprawdzic. Jeszcze z niczym mi się nie zdarzyło, by ktoś sam wyszedł z inicjatywą i bym coś nowego wziął.
http://pl.youtube.com/watch?v=KepMuZMiCr8
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pani_dolores »
ja pamietam jakos ok. 5-6 osób
Uwaga! Użytkownik pani_dolores nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sKooN »
Ja nikogo nie wjebałem, za to z drugów wyciągnąłem 2 osoby.

Jebane ćpuny.
Uwaga! Użytkownik sKooN nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: love997 »
Jedną- 6 lat temu po raz pierwszy zajarał (ze mną), teraz jest wjebany w fetę. Nie mam wyrzutów.
Uwaga! Użytkownik love997 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 83 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenLov3r »
Dzięki mnie z 10 osób miało pierwszy kontakt z dragami, ale nikt nie popłynął z tematem. Jedni spróbowali i odpuścili, inni sporadycznie. Nigdy sam nie zachęcam do ćpania. Tamte osoby same wyszły do mnie z inicjatywą... choć może ze 2 namówiłem do mj %-D.
'gdy wchodzę na scenę mam synu charyzmę i klasę, a ty możesz grać za bramką i plexi glass'em!'
hustlin'
  • 617 / 5 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Wjebałem matkę w Salvię :-(
:kawa: & :skret: o n l y
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
czempion pisze:
Pierdolona gnida.
SSij psu jajca smieciu
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 63 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Borys »
fraktal żałujesz?
I mijając kiści liści zapuszczam się do iści tajemnego świata...
  • 463 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Virus X »
hmm...wjebaniem bym tego nie nazwał, dałem tylko spróbować ;] chyba z 5 osób.
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
1 osoba. Ale, że sama brac nie chce zbytnio (DXM) i tylko ze mną to staram się dopuszczać ja do tego jak najżadziej, bo jej sie mocno spodobało.
Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana ukryta w grze planszowej. Paczkę przechwyciła Krajowa Administracja Skarbowa

Funkcjonariusze śląskiej Krajowej Administracji Skarbowej (KAS) udaremnili próbę przemytu marihuany do Polski. Narkotyki ukryto w nietypowy sposób – wewnątrz popularnej gry planszowej. Do wykrycia trefnej przesyłki przyczynił się pies służbowy Kodi.

Ukraińce przemycającej narkotyki na Bali grozi kara śmierci przez rozstrzelanie

21-letnia Kateryna Wakarowa jest oskarżona o wwiezienie narkotyków na Bali. Kobieta może zostać za to skazana na karę śmierci przez rozstrzelanie.

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.