Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 53 / 5 / 0
jedyne zauważalne działanie presetów w przypadku mojej osoby to szum w uszach i ból głowy.
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 26 / / 0
Nieprzeczytany post autor: hanys1983 »
moze zle przeczytalas instrukcje :-D sproboj jeszcze raz masz moze dodatkowe presety .poczytaj troche na forach i naprawde zadziala . udanej zabawy
Uwaga! Użytkownik hanys1983 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 5 / 0
już za dużo się o tym wszystkim naczytałem i nie jestem w tym początkujący, moja przygoda z LD i OOBE zaczęła się kilka lat temu, ale miałem trochę przerwy. myślę, ze bwgen, który w swoich presetach korzysta z beznadziejnej jakości mp3 czy tam wav (format do wprowadzenia w oobe? żarty. jeszcze powiedzcie mi, że sobie konwertujecie...) + słuchawki, które również by przekazywały idealnie wszystkie częstotliwości muszą być za kilkaset/tysięcy złotych, a którymi nie dysponuję powodują że odpuszczam sobie ten 'magiczny wynalazek' bo naprawdę jedyne co wywołuje to placebo chyba.

ale jak komuś to coś daje to spoko.
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2008 przez american motor over smoldered field, łącznie zmieniany 1 raz.
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...
  • 613 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
takie narkotycznie OOBE to udało mi się osiągnąć już po 450 mg DXM + MJ, słuchając właśnie brainwava do tego i hipnozy własnej roboty. ale tak jak mówię, po dexie to jednak nie to...

może po suszu salvii? susz to nie jest coś co samo w sobie wprowadzi w psychodeliczny stan, ale relaksuje, uspokaja i ogólnie imho ułatwia wprowadzenie się w trans.

mi osobiście brainwave pomaga, ale myślę że to po prostu przez to że produkuje jednostajne dźwięki, które pomagają się skupić.

zajebiście działa też nagrana sobie samemu na mikrofon hipnoza.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
Salvia moze spowodowac OOBE, choc zalezy tez o co wam dokladnie chodzi. zdefiniuje wam co przezylem po DXM i salvii. stopniowa relaksacja i zapominanie o istnieniu wlasnego ciala najpierw
faza trwala w calkowitej ciszy a slyszalem odglosy swiata do ktorego trafilem. chodzilem po miejscach, przemieszczalem sie po nich latajac. wygladalem tak jak na codzien i nie wiedzialem ze to jest schemat wywolany uzywkami. bylem przekonany ze od lat zyje w tym swiecie. wszystko bylo jak w naszym. trojwymiarowe, ciezko mi sie tam chodzilo, wolałem latac.
o cos takiego chodziło? mialem tez kiedys cos ze po prostu ulecialem z ciala i wedrowalem po swiecie takim jaki jest. polecialem sobie do Torunia do babci i realistycznie bylo
.
  • 613 / 20 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gluciorro »
Hitori nie do końca o to chodzi - to co opisałeś to po prostu zwyczajna dysocjacyjny halucynacje. Klasyczne OOBE powinno wyglądać tak, że twoja świadomość opuszcza ciało i nagle z perspektywy na przykład sufitu przyglądasz się swojemu własnemu ciału leżącemu dalej sobie na tapczanie czy gdzieś tam. Potem ewentualnie twoja świadomość może trafić do innej, astralnej rzeczywistości. No i da się to przeżyć na trzeźwo.
Niematerialna. Wieczna. Bez początku i końca.
Bezimienna, bezkształtna energia, która przenika wszystkie żywe istoty.
Czyste wezwanie dla naszej wewnętrznej natury,
aby zbudziła się z naszego codziennego życia, naszego strachu.
  • 9 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zibens »
Ja dość często mam oobe... nawet obleee, ale spłukuję szybko w kiblu, bo śmierdzi...

Nie ma czegoś takiego jak oobe, są tylko haluny i sny. Zdzarzają mi się sny na jawie i jakieś przywidzenia, duchy też widziałem, no i co? Zryty beret po prostu. Tak jak światełko w tunelu przy śmierci klinicznej też bzdura. Jak stary telewizor się wyłacza też obraz maleje do plamki i utrzymuje się na luminoforze jakiś czas...
Ale fajnie jest w to wierzyć, nastraja pozytywnie że są inne wymiary itp. próbujcie dalej, ale dla porównania jakoś ufo przestało się pojawiać od kąd każdy ma aparat w telefonie...
Uwaga! Użytkownik zibens nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2877 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
oobe uwało mi się osiągnąć parę razy, niemal zawsze na dxm.
Najlepsze dawki na taki proby byly dla mnie miedzy 300-450, przy wiekszych trudniej bylo sie skupic. I chyba najlepsze efekty osiagnalem chyba przy 300 mg (kiedy na dobrego tripa wrzucalem ok 600, bo tolerka domagała się swojego)
"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 585 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: hitori »
Mi także około 450mg DXM dało OOBE. w każdym razie jego rodzaj
.
  • 52 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: GhostFace »
cos w tym jest..pierwsze oobe mialem na dxm wlasnie. wyrzucilo mnie do gory nad cialo..ale niewiedzialem chyba co robic(no i bylem niezle napizgany:P) wiec po chwili wrocilem. moze po dragach latwiej jest miec oobe ale ciezej jest je kontrolowac
Livin Life In A Fast Lane
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Kanada zebrała ponad 5,4 miliarda dolarów z podatków od sprzedaży legalnej marihuany

Od momentu legalizacji marihuany minęło siedem lat. Kanada podsumowuje zyski. Kwoty robią wrażenie, ale szczegółowe dane pokazują, że nie wszystko poszło zgodnie z planem. Rząd federalny zarobił mniej, niż zakładał. Z kolei wydatki na edukację okazały się znacznie niższe od obiecanych.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.