Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
Zablokowany
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
Z tego co wiem baclofen pomaga wyjść z benzo. Zaawansowani kloniarze właśnie po to biorą ten środek. Obczaj w wyszukiwarce, Piotrek.
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
PIOTREK, PIERDOLNIJ SOBIE!
Meow.
  • 35 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Minos »
astaroth pisze:
co?
Nie bój się zmiany na lepsze: http://pl.youtube.com/watch?v=Q-lX5ZOpA-k
"Pierdol ten system - lecz rób to stylowo"
  • 321 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: astaroth »
Baclofen - wybór prawdziwego mężczyzny
Meow.
  • 35 / 1 / 0
astaroth pisze:
uzaleznia?
  • 124 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: czempion »
czempion 1:46:19
ej, ty waliłeś w chÓj klonów, co nie?
ziom 1:46:27
no ale teraz sram na klony
ziom 1:46:29
mam coś lepszego, co mnie nie uzależnia
czempion 1:46:31
a co?
ziom 1:46:45
baclofen, chÓjku
ziom 1:46:47
miota aż miło
ziom 1:46:53
i żadnej telepawki po odstawieniu, to nie są klony
Uwaga! Użytkownik czempion jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Minos pisze:
astaroth pisze:
uzaleznia?
Bardzo. Fizycznie. Można zejść na skręcie w ostrym stadium uzależnienia. ;] Ale czempi ma też trochę racji, stosuje się go przy profilaktyce uzależnień od kokainy, alkoholu, benzo - ale dopiero po skończonym leczeniu odwykowym. Hmmmm wyobraźcie sobie, że ludzie cierpiący na stwardnienie rozsiane, mają wmontowane w ciało pompy baclofenowe, warto by pomyśleć jak zasymulować taką chorobę. :P
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
Minos pisze:
astaroth pisze:
co?
jajco!
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 35 / 1 / 0
Anonimowy pisze...
siema stary
jest dobry motyw
mowie ci
baclofen

cala masa kumpli wyszla z benzo wlasnie dzieki baclofenowi
mozna z baclofenu wyjsc z dnia na dzien wlasciwie bo dawki ktore dzialaja sa bardzo male

pozdro stary!

Powiem Wam tak, próbowałem wychodzić z benzo za pomocą antydepresantów a konkretnie Espritalu (zasypiałem po nim jak bobas), byłem tak zachwycony tym lekiem że stworzyłem nawet artykuł o tym leku w Wikipedii i dodałem do niego fotkę (BTW: dodałem też fotkę Klonazepamu). Ale teraz wiem że ten lek wcale mi nie pomógł-uzależniłem się od niego(pomimo iż na ulotce jest napisane że nie uzależnia) i nie wiem ale chyba nawet trudniej było mi go odstawić niż benzo-bo jak przestałem brać to zaczęły się ostre kłopoty ze snem.
Najgorszą jednak wadą tego leku jest to że przytyłem po nim jak wieprz, dopiero po jego odstawieniu, przestałem się obżerać i chudnę. Nie wytrzymałem jednak odstawiania tego Espritalu i wróciłem do Klona, myślę że łatwiej mi będzie się z nim pożegnać.
I jeszcze jedno-dla mnie nie ma cudownej pigułki która wyleczy mnie z uzależnienia.
Nie będę nikomu odradzał żadnych leków a w szczególności antydepresantów czy leków p-padaczkowych bo nie chcę mieć nikogo na sumieniu(dlatego też napisałem że "dla mnie" w poprzednim zdaniu).
Nie polecam jednak odstawiać benzo nagle i tak jak piszą specjaliści
"zmienić" benzo na długim czasie półtrwania i powoli zmniejszać dawkę no w ostateczności zabezpieczyć się jakimś lekiem p-padaczkowym a w przypadku myśli samobójczych koniecznie udać sie do psychiatry!.

Dlatego też nie wierzę w Baclofen. Bo co z tego że rzucę benzo jak później będę się męczył z odstawianiem Baclofenu...
Tak jak to było z tym Espritalem.
Źródło: http://aktualnie.blogspot.com/2008/04/s ... html#links
Ostatnio zmieniony 14 kwietnia 2008 przez Minos, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
minos zapierdzielaj do osrodka...
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.