Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 34 / / 0
Nieprzeczytany post autor: incube »
ja zauwazyłam, że w dzieciństwie miałam sporo jakiś takich innych umiejętności, jeśli chodzi o sfere umysłu. podchodziłam do tego, co się wokół mnie dzieje zupełnie inaczej. Zauważałam więcej rzeczy... Nie wiem jak do końca mam to opisać, jest to dosyć trudne do ubrania w słowa. Już jako dziecko widziałam różne rzeczy w ciemności, sama pobudzałam swoją wyobraźnię, było to coś na miarę cevów. Wraz z dorastaniem, to wszystko znikało. A teraz dex mi to zwraca na nowo :)
  • 160 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: dysocjat »
Dekstrometorphan - widzenie przez zamkniete oczy(tak jak po psylocybinie)
to chyba jedyne abusrdalne co mam , cevy i inne są dla mnie normalne.
Może jeszcze to ze potrafie przeczyc co sie stanie, np mam przeczucie ze zaraz ktos przyjdzie i dzwoni domofon itp. Ale takto to nic specjalnego takiego sie nie dzieje.
[b]!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|[/b]

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganzes »
Ja troche z innej beczki, ale motyw wiem, że się komus wcześniej przydażył.
Otóż jestem swieżo po pieknęj akcji. Wczoraj nie wytrzymałem i wszamałem 900mg trip całkiem udany, polatałem sobie troche, Cevy wprządku, wszystko cacy, tylko jedna kurwa rzecz mnie urzekła. Mianowicie, gdy dzisiaj otworzyłem tylko oczy, sięgnąłem po tel sprawdzić czy osoba do której wysłałem esa około 5 rano już odpisala i w momencie kiedy wziąłem telefon do ręki to w tym samym momencie przyszedł sms od tej osoby, i kurwa aż ze strachu go upuściłekm, nie wiem czemu. To taki lekki szok, ale wiem, że takie przypadki wcześniej miały miejsjce dlatego je opisuje. Moze to i nic dziwnego... niektórzy powiedzą że to zbieg okoliczności, ale ja wiem i czuje. że to było jakąś spowiąznae :) a w nocy miałem piękny LD bo sie nasłuchAłem Adama Bytofa (na mnie działa).
  • 3251 / 359 / 2
Nieprzeczytany post autor: jogurt »
Normalne, to ma jakis zwiazek z tą całą elektroniką i ogólnie jest to wielopoziomowe działanie. Czym to jest, nie wie nikt.
L-8a - blog neurofarmakologiczno-empiryczny
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM

Pozdrawiam %-D
  • 88 / / 0
Mam tak za każdym razem ;-) Fajne, sms przychodzi zawsze wtedy jak bierzesz telefon do ręki :-D
"And you will ascend above the heights of the clouds,
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
  • 254 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: eikrl »
zdecydowanie, w DXM jest spory potencjał (wbrew temu co o nim mówią), i wiele jeszcze zostało nieodkryte ;]
przynajmniej ja to tak widzę %-D
Uwaga! Użytkownik eikrl nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Ganzes »
Ja również tak to widzę, potencjał to deks ma ogromny, ale nie wiem czy w sumie to dobrze dla Nas czy nie :P
Wcześniej takie akcje mi sie nie przydażały, a tu prosze..wcześniej również bardzo sceptycznie do Waszych wypowiedzi o paranormalnych zjawiskach podchodziłem, ale teraz to się zmieniło :)
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
U mnie taka mała ciekawostka.Jak sprawdzam godzinę na telefonie, 90 % czasu, jaki widzę, to pary liczb, np. 12:12, 14:14, lub lustrzane odbicia, jak np. 14:41. Zależność ta znika w miarę zwięszania się długości przerwy od brania deksa. Często jest rownież tak, że czekam na coś, np na ważny telefon, telefon dzwoni, patrzę na zegarek i jest parzyście. Macie też takie wkręty?
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
  • 762 / 38 / 0
Nieprzeczytany post autor: lolek555 »
Owszem mam tak samo, ale gdy teraz mniej deksze nie zauważam tego...
Uwaga! Użytkownik lolek555 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 402 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: J73 »
Do tego jeszcze dodam sytuację w stylu, ide wzdłuż bloku, przechodzę koło z jednej klatek i widzę wybiegającą dziewczynke. Nie znam jej, ale przez głowę przebiega mi myśl: to córka M, i za chwiłe z klatki wychodzi znajoma M i okazuje się, że to jaj córka. Kilka godzin wcześniej myślałem właśnie o M, że dawno jaj nie widziałem.Takich sytuacji mam mnóstwo, takich zbiegow okoliczności. Samoistne rozwiązywanie się różnych problemow też nie należy do rzadkości, jest wręcz notoryczne. Zdolność ta zanika w miarę nie brania.
Wygraj z systemem, bądź szczęśliwy.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.

Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.