Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
to chyba jedyne abusrdalne co mam , cevy i inne są dla mnie normalne.
Może jeszcze to ze potrafie przeczyc co sie stanie, np mam przeczucie ze zaraz ktos przyjdzie i dzwoni domofon itp. Ale takto to nic specjalnego takiego sie nie dzieje.
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
Otóż jestem swieżo po pieknęj akcji. Wczoraj nie wytrzymałem i wszamałem 900mg trip całkiem udany, polatałem sobie troche, Cevy wprządku, wszystko cacy, tylko jedna kurwa rzecz mnie urzekła. Mianowicie, gdy dzisiaj otworzyłem tylko oczy, sięgnąłem po tel sprawdzić czy osoba do której wysłałem esa około 5 rano już odpisala i w momencie kiedy wziąłem telefon do ręki to w tym samym momencie przyszedł sms od tej osoby, i kurwa aż ze strachu go upuściłekm, nie wiem czemu. To taki lekki szok, ale wiem, że takie przypadki wcześniej miały miejsjce dlatego je opisuje. Moze to i nic dziwnego... niektórzy powiedzą że to zbieg okoliczności, ale ja wiem i czuje. że to było jakąś spowiąznae :) a w nocy miałem piękny LD bo sie nasłuchAłem Adama Bytofa (na mnie działa).
SAMURAJOGURT.BLOGSPOT.COM
Pozdrawiam
And will be like the Most High,
Yet where you brought down to the sides of the pit,
Which we now must merge with the skies..."
przynajmniej ja to tak widzę
Wcześniej takie akcje mi sie nie przydażały, a tu prosze..wcześniej również bardzo sceptycznie do Waszych wypowiedzi o paranormalnych zjawiskach podchodziłem, ale teraz to się zmieniło :)
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
Pragniesz miłości? Kochaj, nikt nie może Ci tego zabronić.
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?
Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot
Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.