Reszty już można się łatwo domyśleć.
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
mam zwężone naczynia krwionośne w mózgu, więc chyba nieprzyzwyczajony do takiej ilosci tlenu i czegos tam mózg tak zaregował. z reszta nie wiem, bo nie jestem lekarzem i moge sie tylko domyslac, a na pogotowiu nie wiedzieli, co mi jest. Dostałam tramal iv, a na recepte dexak i tramal retard 200 (po uprzednim pytaniu: "brała pani kiedys tramal?" i odpowiedzi "tak, 100 i były za słabe").
Stanie na klatce męczy jak samo branie.
Panie narkomanie, przestań brać, bo za karę,
stanie na klatce stanie się twoim koszmarem.
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
Hipotermia pisze:Mam w sumie nieograniczony dostęp do tego leku, testował to ktoś może w miksie z noopeptem? zamierzam zaopatrzyć się w dużą ilość przeróżnych nootropów, zdam relacje z miksów.
Zacny to mix, stosuje od 3 miesięcy. Tylko vinpocetyna na wiele osób w ogóle nie działa, to inna sprawa. Ja widać mam kiepskie krążenie mózgowe. :-O Z piracetamem również synergicznie. Natomiast np. noopept + piracetam= IMO bezsens. Tak przy okazji. ;-)
Powiadacie, że dobra sprawa uświęca nawet hejting?? A ja Wam mówię: dobry hejting uświęca każdą sprawę.
żbik pisze:winpocetyna obniża nastrój
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
Najpewniej zdam relację za kilka tygodni.
^_^
Przed uzyciem skonsultuj się z lokalnym ćpunem bądź moderatorem hyperreala, gdyż część leków właściwe stosowanych daje niezapomniane przeżycia
Leci obecnie kreatyna więc myśle, że trochę cieżko mi będzie uchwycić działanie, bo i tak głowę mam dosyć ostrą.
Wrzuciłem 5mg i jakby minimalnie większe cisnienie w głowie, ale nie wiem czy nie jest to ekfekt schodzącej kawy.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.