Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
jogurt pisze:
huj
chuj
a co do
ironia pisze:
A moja kuzynka wczoraj w aptece usłyszała]
A ma wogule prawo odmowic? A co jezeli chcialbym kupic 2 paczki wit C ;-)
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
A ma wogule prawo odmowic? A co jezeli chcialbym kupic 2 paczki wit C ;-)
Pytaj mnie a ja Ciebie... Może ma prawo... Ale nie spotkałam się wcześniej z czymś takim... %-D
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 62 / / 0
Nieprzeczytany post autor: GaJoS »
Walić nieprzyjemne farmaceutki %-D na szczęście nie spotkałem takich. Częściej zdarzają się te mile jak np ta kolo mojej szkoły :-D
Uwaga! Użytkownik GaJoS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
W kioskach ruchu mogliby sprzedawać jak apap czy aviomarin %-D

[Prosze, pisz we wlasciwych watkach.]
Ostatnio zmieniony 29 stycznia 2008 przez inmda, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 132 / / 0
Nieprzeczytany post autor: kylek »
xxxzzzxxx pisze:
W kioskach ruchu mogliby sprzedawać jak apap czy aviomarin %-D
To już by była masakra %-D.

Przed użyciem zapoznaj się z treścią ulotki dołączonej do opakowania,
bądź skonsultuj się z lekarzem lub farmaceutą.
  • 2876 / 99 / 0
Nieprzeczytany post autor: Syn Bozy »
w hipermarketach sprzedają... ostatnio chciałm sobie dorzucić 3 avio do deksa, i patrze - 3 tablety 8 zeta :nuts:
wziąłem zamiast tego browar, i cos do jedzenia na rano ;]

"Czuję się gwiezdnie"

Po dzisiejszym robię przerwę
  • 180 / 3 / 0
Nie ma problemu z zakupem wiekszych ilosci dxm w e-aptekach. I sa calkiem oplacalne jesli aco jest u was w cenie ok. < 5zł, niestety koszt wysylki drastycznie zwieksza koszt zakupu, ale jak mowie przy ok. 10 opakowaniach wychodzi calkiem dobrze.

Podro
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...
  • 388 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Deixem »
Ja u siebie w mieście mam taką apteke Acodin 4,40...zresztą jak tam wchodze nawet nie musze mówić co chce kupić :) Poprosty pada pytanie "Ile?" 1-2? Apteka jest zaufana i bez żadnych przypałów , zawsze kupuje w tej jednej z 2x zdarzyło się że zabrakło towaru ;] fajnie że taka cena i bez problemu można przychodzić codziennie , a oprócz tego zachęcają młode magisterki „pierwsza dwudziestka Europy” gdybym nie był ćpunkiem to bym coś zagadał nawet , tak to wątpie aby któraś chciała takiego lekomana :D
Uwaga! Użytkownik Deixem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Ja zazwyczaj acodin kupuje w cenie 8.50zł.. bo gdy się wkońcu zdecduje, żeby go zarzucić to jest po 22 :/ I trza do nocej uderzyć..
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 181 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Anthony20 »
ooo ja pierdole to w pizde drogo :-/ Ja najtaniej kupiłem bodajże za 4.50,czyli miałbym prawie dwie paczki a Ty jedną :-D ;-) Jutro celowo jade do szczecina na zakupy :-) Bo w mojej okolicy mam tylko coś około 6aptek i bywam tam za często ostatnio,więc stwierdziłem,że zaopatrze się w większym mieście na weekend ;-)
Uwaga! Użytkownik Anthony20 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Bransoletka, która chroni przed „pigułką gwałtu”. Wynik w kilka sekund

Naukowcy z Portugalii i Hiszpanii opracowali papierową bransoletkę wyposażoną w miniaturowy czujnik, który w ciągu kilku sekund potrafi wykryć w napoju najczęściej stosowane substancje odurzające, m.in. GHB, skopolaminę, ketaminę czy metamfetaminę.

Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.