Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
To raczej ilość materiału jaką trzeba zużyć na taką skutecznie działającą herbatkę zniechęca a nie ja..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Rob-D-Mistyk pisze: A ja tam polecam zrobienie tynktury.. Podróż jest długa a wejście jest stopniowe. Ostatnio zrobiłem taką tynkture z 18g suszu.. Wyszedł mi flakonik coś około 35ml.. Starczyło na 5 porządnych, długich tripów no i płuca nie bolały jak po paleniu:)
W dziale ekstrakcja jest prztłumaczony opis jak należy taką ektrakcje i tynkture wykonywać za pomocą alkoholu izopropanolowego.
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
FEX pisze: Ostatnim czasem zrobiłem sobie takową herbatkę na noc .8-9 świeżo ususzonych liści zalałem 0.25 l wody smak jest okropny a efekty niestety żadne ;/ lekkie odurzenie jak po wypiciu piwa ale mogło być to moim subiektywnym odczuciem
Z 8-9 liści byś miał lepsze efekty jakbyś zwinął w rulon (po uprzednim namoczeczniu) i żuł przez 20 pare minut. Albo najlepiej spalił..
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
"Zielone kliniki" w Polsce do likwidacji. Chcą zmian przepisów ws. marihuany
Do Ministerstwa Zdrowia skierowano pismo z prośbą o niezbędne działania dotyczące zasad ordynacji produktów leczniczych z konopi innych niż włókniste. - Projektowane przepisy stanowią odpowiedź na obserwowany w praktyce proceder komercjalizacji procederu ordynacji produktów konopnych poprzez masowe powstawanie tzw. zielonych klinik - wskazał petytor.