Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
To raczej ilość materiału jaką trzeba zużyć na taką skutecznie działającą herbatkę zniechęca a nie ja..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Rob-D-Mistyk pisze: A ja tam polecam zrobienie tynktury.. Podróż jest długa a wejście jest stopniowe. Ostatnio zrobiłem taką tynkture z 18g suszu.. Wyszedł mi flakonik coś około 35ml.. Starczyło na 5 porządnych, długich tripów no i płuca nie bolały jak po paleniu:)
W dziale ekstrakcja jest prztłumaczony opis jak należy taką ektrakcje i tynkture wykonywać za pomocą alkoholu izopropanolowego.
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
FEX pisze: Ostatnim czasem zrobiłem sobie takową herbatkę na noc .8-9 świeżo ususzonych liści zalałem 0.25 l wody smak jest okropny a efekty niestety żadne ;/ lekkie odurzenie jak po wypiciu piwa ale mogło być to moim subiektywnym odczuciem
Z 8-9 liści byś miał lepsze efekty jakbyś zwinął w rulon (po uprzednim namoczeczniu) i żuł przez 20 pare minut. Albo najlepiej spalił..
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Jak kawa wpływa na oś jelita-mózg?
Naukowcy z University College Cork postanowili dogłębnie zbadać mechanizmy stojące za pozytywnym wpływem kawy na oś jelita-mózg. Wyniki badań, opublikowane na łamach Nature Communications pokazują, w jaki sposób regularne picie kawy i kawy bezkofeinowej wpływa na mikrobiom jelit, a co za tym idzie, na nasze zachowanie oraz poziom stresu.
Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera
Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności
Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.