Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
To raczej ilość materiału jaką trzeba zużyć na taką skutecznie działającą herbatkę zniechęca a nie ja..
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
Rob-D-Mistyk pisze: A ja tam polecam zrobienie tynktury.. Podróż jest długa a wejście jest stopniowe. Ostatnio zrobiłem taką tynkture z 18g suszu.. Wyszedł mi flakonik coś około 35ml.. Starczyło na 5 porządnych, długich tripów no i płuca nie bolały jak po paleniu:)
W dziale ekstrakcja jest prztłumaczony opis jak należy taką ektrakcje i tynkture wykonywać za pomocą alkoholu izopropanolowego.
salvia.PL
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21124 <== psilocybe s. [80x]
http://talk.hyperreal.info/viewtopic.php?t=21804 <== psilocybe s. [80x] outdoor
FEX pisze: Ostatnim czasem zrobiłem sobie takową herbatkę na noc .8-9 świeżo ususzonych liści zalałem 0.25 l wody smak jest okropny a efekty niestety żadne ;/ lekkie odurzenie jak po wypiciu piwa ale mogło być to moim subiektywnym odczuciem
Z 8-9 liści byś miał lepsze efekty jakbyś zwinął w rulon (po uprzednim namoczeczniu) i żuł przez 20 pare minut. Albo najlepiej spalił..
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
Po zjedzeniu tego grzyba zaczniesz widzieć „malutkich ludzi”. A nawet nie zawiera psychodelików
Wyobraź sobie, że po zjedzeniu dziko rosnącego grzyba nagle zaczynasz dostrzegać wokół siebie… miniaturowe postaci. To jednak nie wina znanych substancji psychodelicznych – przypadek Lanmaoa asiatica całkowicie przeczy chemicznej logice.