Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 432 / 13 / 0
Nieprzeczytany post autor: c0deine »
WildMonkey pisze:
na 90% były to jakieś benzodiazepiny
Pewnie klona jej wrzucił. Bo łatwo zdobyć, tanie no i mocne. A zrobiony na proszek to się dobrze rozpuszcza w alkoholu.

No i nie martw się - klonazepam ma długi okres półtrwania. Chyba 50h jeśli dobrze pamiętam. W każdym razie zrób jej test jak najszybciej!

W aptece powinieneś dostać - są specjalne testy na benzodiazepiny (wykrywają wszystkie), więc luz.

Napisz jak się sytuacja rozwiązała :)
Uwaga! Użytkownik c0deine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 440 / 4 / 0
rysiekzklanu pisze:
stuprocentowa pewnosc da kopanie koleszki do chwili az sam wszystko opowie.
popieram, krótko z przodu, długo z tyłu i wąsy na przedzie, scyzoryk, tak na mnie wołają; kilka laków na nowy rok dobrze zrobi i wam, i temu gościowi~
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 0 / / 0
Nieprzeczytany post autor: DaFFFt »
Należy się wam mimo wszystko rozstrzygnięcie całej sprawy. Ciesze się ,że miałem się do kogo zwrócić z tą zagadką.Koleszka nawet gdy go zaczęły bardzo zęby boleć nadal zarzekał się ,że nic jej nie dał, ale jej coś ewidentnie było bo 3 dni po sylwestrze jeszcze zdychać do lekka przesada.Zabrali ją do lekarza a on powiedział ,że jakaś tam grypa bla bla bla. Wasze rady mogą mi się jeszcze kiedyś przydać - takie przejeb*** czasy mamy.Dzięki za pomoc...
  • 849 / 42 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucyper2 »
A ja tam bym obstawiał, że gość dziabniętą siostrę namówił w swej głupocie na dropsa. Nie raz widziałem co piguły potrafią zrobić z dziabniętymi ludźmi. A jeszcze jak niedoświadczona? Tym bardziej. Nawet by pasowało do dzwonienia i strachu typka. Drops, taki z MDMA raczej by pobudził, ale w polskich kołach bardzo często trafia się mulące MDEA, miksy, różne syfy, a nawet i MDMA z alkiem bywa czasem nieprzewidywalne.

Pigułki gwałtu? A co to miałoby być?

Rohypnol? U jakiegoś małolata z osiedla? Jaaasne.
GHB w proszku? Pw.
GBL musiałby mieć w czymś odmierzoną dawkę, smak jest na dodatek dla niedoświadczonej osoby przewstrętny, a i po obu G w miksie z % efektem byłaby najprawdopodobniej utrata przytomności i to taka całkowita, że nawet wiadrem wody nie ocucisz.
W klony i inne słabsze benzo też nie bardzo wierzę, a to choćby dlatego, że taką tabletkę trzeba zabrać nagotowaną na imprezę, pokruszyć, w odpowiednim momencie wrzucić, to nie działa od razu itd. U obcych ludzi, mając tylko, nie wiem, naście minut z "ofiarą"? Obstawiam, że jednak gostek nakręcił siostrę na zwykłą tabletę. A tak w ogóle wywiedzieć się u jego znajomych, czy jego dila co mniej więcej ćpa.
Uwaga! Użytkownik lucyper2 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bochnia. Policja ujęła dilerów narkotyków. W garażach przy KN-2 urządzili „biuro” i magazyn

Małopolscy policjanci zlikwidowali „przedsiębiorstwo” zajmujące się handlem narkotykami. Wynajmowane garaże przy jednej z ulic w Bochni spełniały rolę biura oraz magazynu ze środkami odurzającymi. Zabezpieczono duże ilości środków odurzających oraz zatrzymano 4 osoby.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

DNA w powietrzu. Wykrywają tak narkotyki i patogeny

Przełomowe badanie naukowców z Uniwersytetu Florydy wykazało, że środowiskowe DNA (eDNA) zasysane prosto z powietrza może dostarczyć szczegółowych informacji o otaczającym nas świecie. Od identyfikacji zagrożonych gatunków i śledzenia ludzkich patogenów, po wykrywanie alergenów i nielegalnych substancji.