Koniec już opowiadań natury turystycznej i czas na konkrety. Raczej odrzucam pomysł przemycania czegokolwiek, zwłaszcza że to mój pierwszy lot samolotem i nie wiem dokładnie czego mogę się spodziewać. Chciałbym się na miejscu wspomóc jakimś stymulantem, by przetrwać z choć minimalną godnością te trzy nieprzespane, lub przespane w brutalnie znikomym stopniu noce. Odrzucam wszelkie nielegale (bo raczej nie doszedłem jeszcze do levelu zdobywania narkotyków za granicą - ale jeśli to paradoksalnie proste, to ucieszę się jeśli mnie oświecicie). Dlatego pomyślałem o jakimś RC, np. Hex-enie. Z tego co pokrótce wyguglowałem, w Danii raczej nie uświadczę stacjonarnych sklepów z substratami proszków do prania (lecz mogę się mylić, risercz był dość pobieżny - jest 6.52 nad ranem).
A więc: czy ktokolwiek wie czy w Kopenhadze można uświadczyć jakieś funshopy? A czy jeśli nie ma takiej opcji to czy dałoby się zamówić coś online do odbioru w czymś w rodzaju duńskiej wersji polskiego paczkomatu?
Z szacunkiem przyjmę każdą wskazówkę, która pomoże mi rozwikłać ten dylemat i uchronić się od picia hektolitrów znienawidzonej kawy.
PS. Przepraszam, że przed zamieszczeniem posta zrobiłem niewystarczający risercz, ale jest już 6.56, a ja ciągle zbieram się do spania po małej nocnej przygodzie z już wyżej wspomnianą substancją. Na koniec 2mg etizolamu i nyny. Jutro włożę więcej wysiłku we własne poszkuiwania informacji. Ciao i z góry dzięki!
PS2. Tak już poza tematem, całkiem przyjemnie się skleja litery w całkiem legitne ciągi wyrazów po tym Hex-enie (to mój debiut z tą substancją, także jeśli znacie jakieś lepsze RC, które mogłoby mi pomóc w tej sytuacji to też chętnie i z wdzięcznością posłucham.
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.