Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 68 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrClean »
wisior pisze:
switnie mrclane ze kobieta ci pomogla...naprawde
gorzej jak ten koles wykonczy ja psychicznie..tzn ile ona to bedzie znosic?.a moze wkoncu zacznie cpac coraz czesciej(bo rozumiem ze jej sie zdaza)albo razem znim.
to strasznie toksyczny zwiazek..a takie niekoncza sie dobrza zazwyczaj.
ale czasem moga wyciagnac kogos ze zlej drogi... oczywiscie jesli on tego nie bedzie chcial to nic na sile.. ale mary pisze ze on obiecal jej ze nie bierze juz 3 tyg.. mimo, ze wczesniej klamal(uzasadnil klamstwa), to trzeba mu dac szanse.. i uswiadomic mu ze ta szansa jest ostatnia
:)
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Nie jestem wolfim tylko ucieleśnieniem czarnego humoru.
  • 166 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kura »
wisior pisze:
wiesz postaraj sie kierowac rozsadkiem a nie sercem(bo to zgubne bywa)-jest cpunem..raczej go do niecpania nienamowisz(skoro do tej pory ci sie to nieudalo).woli od ciebie dragi-ot taka prawda.nawet jesli rzoci to sie zmieni..calkiem.bedzie to iny czlowiek inaczej bedzie patrzyl na swiati na Ciebie takze.watpliwe jest to ze ten zwiazek przetrwa tak czy inaczej.
ps.zostaw go chyba jestes masochistka.
kÓrwa. rzUcić a nie rzÓcić ;/
Uwaga! Użytkownik Kura nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 196 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: zrytyberet »
<pierd>
Uwaga! Użytkownik zrytyberet nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: mary »
wisior pisze:
a moze wkoncu zacznie cpac coraz czesciej(bo rozumiem ze jej sie zdaza)albo razem znim.
ja nie cpam.nigdy nie probowalam.tylko maryske.ale moze powinnam?moze zrozumialabym co w tym takiego jest?
  • 1 / 1 / 0
do wisiora:

moze ty mi powiesz jak to powinnam zrobic?
nie myslisz ze jak powiem zeby wybral to on powie ze wybiera mnie i bedzie to ukrywal nadal?jak mu zabronie to mi nie powie kiedy wezmie.

a do innych jestesmy razem przez poltora roku..on przez 2 lata byl w wiezieniu przez narkotyki wlasnie i kiedy wyszedl przez pol roku nie cpal..podobno dzieki mnie..potem mielismy kryzys..powiedzial mi ze pierwszy raz od roku wzial w dniu w ktorym sie rozstalismy.. :( wszystko prze ze mnie prawda? inaczej dalby rade...
  • 424 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
ja nie cpam.nigdy nie probowalam.tylko maryske.ale moze powinnam?moze zrozumialabym co w tym takiego jest?
Lepiej nie. Nie wciągaj się w bagno, bo polecisz na dno razem ze swoim facetem. Nawiasem mówiąc, palenie MJ to też jest ćpanie.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
yyy to mialo byc do "MrClean" nie "wisior"..sorry
  • 176 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: ironia »
mary pisze:
wszystko prze ze mnie prawda? inaczej dalby rade...
Nie.
Uwaga! Użytkownik ironia nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / 1 / 0
. Nawiasem mówiąc, palenie MJ to też jest ćpanie.

wydaje mi sie ze jednak nie;/ zreszta juz nawet nie pamietam kiedy ostatnio palilam..to tak okazyjnie no i przyznam ze chcialam wejsc jakos do jego swiata..zrobic cos z nim a fety mi nie pozwala..zreszta z maryska tez ciezko bylo..
a fete powiedzial ze jak sie dowie ze ktos mi dal to.. no ciezko z nim bedzie.. jak powiedzialam ze chcialabym zobaczyc co w tym takiego zajebiastego jest to blagal zebym nie probowala..ale dlaczego?skoro dla niego to takie "cool" to czemu mi zabrania?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Nastolatek sprzedawał narkotyki kolegom. Pomagała mu 13-latka

Policjanci z Oruni rozpracowali sprawę, która zaczęła się od niepokojącego zgłoszenia o 13-latce handlującej narkotykami wśród rówieśników. Szybko okazało się, że dziewczynka nie działała sama. Jej "szefem" był 18-latek.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.